Aplicacions per fer esportPrevious Article
Els trastorns de conducta alimentarisNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

95% d’aprovats de selectivitat a Catalunya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
95% d’aprovats de selectivitat a Catalunya

Aquest any s’han batut rècords històrics en el nombre d’alumnes que han aprovat els exàmens de selectivitat a Catalunya, quasi un 95% dels que s’han presentat. Es tracta d’un percentatge una mica més alt que en els anys anteriors, que havia estat entre el 92% i 93% tot i que aquest any s’havien realitzat alguns canvis a les proves. De fet, lluny de ser un aspecte negatiu pels alumnes, segurament siguin aquests canvis els que han permès que augmenti el nombre d’aprovats, donat que les proves especifiques han fet que els estudiants s’interessin més per les matèries.

Nou de cada deu alumnes aprova la selectivitat

Els percentatges d’aprovats han baixat en alguna prova de setembre, que ha tingut un 75% d’aprovats. Tot i això si tenim en compte que han superat l’examen tres de cada quatre alumnes que s’han presentat, no està tant malament.

A més a més, a setembre els aprovats acostumen a baixar una mica, donat que els alumnes no només han hagut d’estudiar la selectivitat, sinó també les assignatures que tenien suspeses. I l’estiu no ajuda gaire a tancar-se a estudiar durant hores.

En qualsevol cas, ens presentem a juny o a setembre, els percentatges d’aprovats són molt alts i porten així uns quants anys. Si ens dona una mica de por i respecte presentar-nos a la selectivitat, només tenim que pensar que 9 de cada 10 alumnes aprova, així que les probabilitats estan al nostre favor.

I si descartem als que s’han presentat sense haver estudiat gens o només per veure de que va la prova, més encara, en aquest cas el percentatge segur que puja quasi al 100%. Es a dir que si estudiem una mica, tenim totes les probabilitats d’aprovar la selectivitat. Potser es una qüestió diferent es si necessitem una nota alta per entrar a determines carreres, però el cert es que la mitjana tampoc ha estat tan malament 6,2. Si tenim en compte que la majoria de gent només cerca l’aprovat, significa que hi ha força alumnes que han obtingut notes altes, així que no ens hem de desanimar.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros