La importancia de la hidratacióPrevious Article
Exercicis senzills per fer a casaNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Aliments que afavoreixen concentrar-se

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aliments que afavoreixen concentrar-se

Els aliments, a banda de la seva òbvia funció nutritiva, que no ens passa pel cap posar en dubte, tenen altres efectes en el nostre cos que potser no es coneixen tant, però que cal tenir en compte i fer servir al nostre favor.

Si de vegades tenim problemes per concentrar-nos, per exemple a l’hora d’estudiar, hi ha alguns aliments que ens poden ajudar perquè fan que el cervell funcioni millor, i és que un dels òrgans principals del nostre organisme és també, encara que no ho sembli, un dels que consumeixen i per tant necessiten més energia.

Aquests aliments es recomanen tant a estudiants com a persones que a la seva feina s’han de concentrar, perquè contenen elements que faciliten el funcionament del cervell i, per tant, milloren l’atenció i l’alerta.

PEIX: alguns peixos, com la tonyina i el salmó, contenen greixos cardiosaludables com l’Omega 3, que ajuda el sistema nerviós central a treballar.

FRUITS SECS: també contenen Omega 3, en aquest cas d’origen vegetal, però a més a més són bons per a la circulació de la sang i tenen antioxidants i vitamines.

NABIUS: aquests fruits proporcionen igualment antioxidants, que ajuda a tenir millor memòria i també concentració.

CARN VERMELLA: la carn de vedella o de xai conté la vitamina B12, que afavoreix la concentració, però també influeix en l’estat d’ànim i fa que la nostra energia augmenti.

XOCOLATA: possiblement un dels elements més atractius de la llista per als llaminers, cal especificar que parlem de xocolata amb una alta concentració de cacau, per tant no xocolata amb llet i encara menys xocolata blanca. Com que la negra estimula el sistema nerviós, es generen endorfines i això té una repercussió positiva en la memòria i la concentració.

AIGUA: la nostra principal beguda no només és necessària per al bon funcionament de tot el cos, sinó que hem d’estar ben hidratats perquè el cervell tingui un rendiment òptim.

CEREALS I PASTA INTEGRALS: en el cas dels nens i adolescents es tracta d’aliments recomanats, perquè entre altres efectes fan que el seu cervell mantingui una bona salut i, per tant, funcioni adequadament.

Noticies Educació

Com gestionar una empresa de temps lliure?

Com gestionar una empresa de temps lliure?

Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros