Caminades urbanes: l'exercici a la ciutatPrevious Article
ACTIC, Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la ComunicacióNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Aplicacions mòbil per millorar el vostre anglès

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aplicacions mòbil per millorar el vostre anglès

Per tothom és sabut que cada cop més l’anglès es un requisit quasi indispensable per a obtenir titulacions universitàries o trobar feina.

Anglès al mòbil

La millor manera de millorar l’anglès, perfeccionar-lo, o aprendre’l és mantenir converses, però hi ha altres opcions complementàries com ara assistir a cursos formatius, llegir llibres o descarregar-se alguna aplicació mòbil. Us en proposem unes quantes:

  • USpeak [Disponible per iPhone i iPad (iOS)] USpeak disposa d’una base de dades de més d’11.000 paraules. A base de petits reptes, pots anar pujant de nivell i comprovar els teus propis progressos.
  • Babbel [Disponible per Android, iOS i Windows Phone] Aquesta aplicació no només està pensada per aprendre anglès, ja que inclou molts altres idiomes com ara l’alemany, l’italià, el francès o el suec, entre d’altres. Té un sistema de reconeixement de veu que serveix per entrenar la pronunciació i avaluar el progrés comparant-ho amb pronunciacions anteriors.
  • Busuu [Disponible per Android, iOS] Busuu ofereix vocabulari i exercicis dividits en cinc àrees: vocabulari, diàleg, escriptura, conversació i revisió.
  • Doulingo [Disponible per Android, iOS] Aplicació gratuïta similar a les anteriors: imatges, vocabulari i exercicis d’àudio amb reconeixement de veu. Funciona com un joc: respostes incorrectes treuen vides, caldrà ser ràpid i correcte per anar augmentant de nivell.

Apuntem també una xarxa social pensada per aprendre idiomes: LIVE MOCHA.

Les xarxes socials, com ja deveu saber, són espais on poder intercanviar opinions i informacions a través d’una plataforma virtual. N’hi ha de genèriques, com Facebook i Twitter, i d’altres especialitzades en un tema, com Live Mocha.

Aquesta xarxa permet que els usuaris s’ajudin entre ells. No només hi ha anglès: podem trobar-hi francès, xinès, hindi… i molts més. El funcionament és senzill: quan et registres has d’indicar quin és l’idioma que vols aprendre, quin nivell vols tenir i quins idiomes parles. A partir d’aquí ja pots entrar i començar: trobaràs el temari agrupat per temes i exercicis diversos. Els correctors són els parlants d’aquell idioma, qui voluntàriament ajuden a la resta. Un mateix també pot ajudar els qui vulguin aprendre el nostre idioma.

Tots aquests recursos esmentats donen fe d’una gran veritat: no és del tot necessari gastar-se diners per aprendre idiomes, tot i que sí que fa falta ser constant i no deixar-ho.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros