Setmana de la Mobilitat Sostenible i SeguraPrevious Article
Rendiment esportiu i novetats tèxtilsNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Aprèn anglès al tren

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aprèn anglès al tren

Sigui quina sigui la vostra opció acadèmica, hi ha una cosa que té tothom en comú: la necessitat de millorar les competències lingüístiques per obrir-se a noves oportunitats.

Com millorar el nostre anglès?

I no podem negar-ho: l’anglès avui en dia és un dels idiomes més necessaris, ja que es parla en la majoria de països i és un requisit sovint indispensable a la majoria d’ofertes de feina que es publiquen. Ara bé, com podem millorar-lo?
Existeixen moltes opcions, des de la típica d’apuntar-se a una acadèmia fins a seguir cursos per correspondència o descarregar-se aplicacions, però avui os oferirem una alternativa que creiem que és molt interessant: el projecte “El tren de l’anglès”, que s’ha iniciat als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

En què consisteix aquest projecte? Doncs la idea es que les persones interessades puguin aprofitar els trajectes que fan amb el transport públic per millorar l’idioma. Per fer-ho, s’han organitzat grups de persones que conversaran entre elles per tal de practicar. De moment és una prova pilot i s’està fent en grups de 16 persones com a màxim, però compten amb un professor que farà de suport i que farà de fil conductor quan les converses es quedin encallades o quan s’hagi de corregir alguna expressió.

Les persones que hi participen no cal que surtin totes del mateix punt, sinó que es poden afegir al llarg del recorregut. Si tot va bé, aquest mes d’octubre es fa la primera fase de la prova i la idea és ampliar-ho més endavant. Cal dir que de moment només s’està fent en dues línies, dues de les més llargues per tal que s’aprofiti millor el temps: Barcelona-Igualda i Barcelona-Manresa. L’activitat es realitza de dilluns a divendres i en quatre torns, repartits entre el matí i a la tarda.

El programa compta amb la col·laboració de Vaughan System, que es una empresa que porta molt de temps en el sector i que té fins i tot una emissora de ràdio on s’hi fan continguts didàctics en anglès durant tot el dia. Si algú està interessat en escoltar-la, pot fer-ho també a través de la seva pàgina web.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros