Noticias
  • La preparació específica d’alt rendimentLa idea d'alt rendiment sol aparèixer vinculada a l'estat físic i a l'esport. En aquest cas, el concepte al·ludeix a optimitzar l'aprofitament dels recursos corporals i tècnics. Qui aconsegueix maximitzar [...]
  • Com fer treball físic fora de les pistesEstem acostumats a fer treball físic al mateix lloc de joc. Si bé aquesta és una bona manera d'aclimatar-se a la pista, especialment als moments d'escalfament, existeixen altres opcions igual de [...]
  • Què és el coaching?El coaching esportiu és un procés mitjançant el qual un entrenador s'encarrega de potenciar el talent i els recursos que té l'esportista per fer que el seu rendiment augmenti a [...]

Aprimar-se sense deixar de menjar

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aprimar-se sense deixar de menjar

Ara que s’apropa el bon temps és el moment en què molts es posen a dieta amb la idea de lluir bon tipus a l’estiu. És important tenir present que no existeixen els suplements màgics, ni les dietes miracle i que deixar de menjar podria provocar-nos molts més problemes que beneficis i un cruel efecte reboti en el qual recuperaríem més pes del que hem perdut. El més bàsic a l’hora d’alimentar-se amb intenció d’aprimar-se és canviar petites costums que tenim de sempre i que aconsegueixen que els quilos ens guanyin. Canviar la forma d’alimentar-se enfocant-ho a la salut en general (no solament a la estètica) ajudés a una figura major i a més, també aconseguirà fer que la salut millori notablement.

Avui parlarem de 4 passos que poden ajudar a perdre pes sense deixar de menjar i per descomptat sense posar en risc la salut:

  1. No passar gana: Passar gana és una forma molt perillosa de perdre pes perquè el cos no rep els nutrients essencials per al seu funcionament, per tant afecta a la nostra salut.
  2. Menja millor: És important procurar que a tots els menjars estiguin incloses les fruites o els vegetals, encara que en un inici no siguin el plat estrella, es pot començar per introduir petits canvis, si solíem menjar com a acompanyament a una carn patates fregides, ara podem substituir-les per verdures a la planxa per exemple. Adaptar una alimentació d’estil mediterrani, eliminar els greixos trans, la brioixeria industrial i els aliments precuinats també és un bon hàbit a adquirir. És important seguir consumint grasses (saludables) com la que conté el salmó, l’alvocat, etc.
  3. Beure dos o tres litres d’aigua al dia: Sona a tòpic però és cert, moltes persones no arriben ni al litre d’aigua al dia i és molt rellevant per al correcte funcionament del metabolisme.
  4. Practica exercici tres vegades per setmana: No cal convertir-se a runner o ser el més motivat del gimnàs, un passeig d’una hora a pas lleuger tres cops per setmanes es fer exercici, ens aparta del sedentarisme i és molt bo per a la salut.

Noticies Educació

La preparació específica d’alt rendiment

La preparació específica d’alt rendiment

La idea d'alt rendiment sol aparèixer vinculada a l'estat físic i a l'esport. En aquest cas, el concepte al·ludeix a optimitzar l'aprofitament dels recursos corporals i tècnics. Qui aconsegueix maximitzar [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres