Trucs per guanyar constància en la pràctica de l'esportPrevious Article
Per què anar al gimnàs?Next Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Aprimar-se sense deixar de menjar

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aprimar-se sense deixar de menjar

Ara que s’apropa el bon temps és el moment en què molts es posen a dieta amb la idea de lluir bon tipus a l’estiu. És important tenir present que no existeixen els suplements màgics, ni les dietes miracle i que deixar de menjar podria provocar-nos molts més problemes que beneficis i un cruel efecte reboti en el qual recuperaríem més pes del que hem perdut. El més bàsic a l’hora d’alimentar-se amb intenció d’aprimar-se és canviar petites costums que tenim de sempre i que aconsegueixen que els quilos ens guanyin. Canviar la forma d’alimentar-se enfocant-ho a la salut en general (no solament a la estètica) ajudés a una figura major i a més, també aconseguirà fer que la salut millori notablement.

Avui parlarem de 4 passos que poden ajudar a perdre pes sense deixar de menjar i per descomptat sense posar en risc la salut:

  1. No passar gana: Passar gana és una forma molt perillosa de perdre pes perquè el cos no rep els nutrients essencials per al seu funcionament, per tant afecta a la nostra salut.
  2. Menja millor: És important procurar que a tots els menjars estiguin incloses les fruites o els vegetals, encara que en un inici no siguin el plat estrella, es pot començar per introduir petits canvis, si solíem menjar com a acompanyament a una carn patates fregides, ara podem substituir-les per verdures a la planxa per exemple. Adaptar una alimentació d’estil mediterrani, eliminar els greixos trans, la brioixeria industrial i els aliments precuinats també és un bon hàbit a adquirir. És important seguir consumint grasses (saludables) com la que conté el salmó, l’alvocat, etc.
  3. Beure dos o tres litres d’aigua al dia: Sona a tòpic però és cert, moltes persones no arriben ni al litre d’aigua al dia i és molt rellevant per al correcte funcionament del metabolisme.
  4. Practica exercici tres vegades per setmana: No cal convertir-se a runner o ser el més motivat del gimnàs, un passeig d’una hora a pas lleuger tres cops per setmanes es fer exercici, ens aparta del sedentarisme i és molt bo per a la salut.

Noticies Educació

Futbol, un esport més tàctic del que sembla

Futbol, un esport més tàctic del que sembla

El futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros