Futbol subaquàticPrevious Article
Tècniques d'estudiNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Arriba l’Electric run a Barcelona

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Arriba l’Electric run a Barcelona

El proper 10 d’octubre es celebrarà a Barcelona la cursa “Electric Run” una carrera de 5 kilòmetres que es fa completament de nit i que la seva principal característica es que estarà plena de llum.

Electric run, la cursa plena de llum i energia

Es tracta d’un esdeveniment lúdic-esportiu: els participants formen part de la mateixa festa i el millor de tot: un cop acabis, podràs unir-te a la festa que han preparat els organitzadors, on hi haurà els millors DJ del moment per fer-te acabar de gastar l’energia que et queda.

Què es necessita?

Si es vol participar a la cursa ens hi haurem d’apuntar. Hi ha tres modalitats:

  • Individual: 30 euros
  • Individual junior: 20 euro
  • Grups: 27 euros. Els grups han de ser d’un mínim de 4 persones.

El preu de l’entrada inclou l’entrada al concert, una samarreta oficial, una polsera de llum i maquillatge especial.

Perquè aquesta n’és una altra, cal posar-se en situació: s’ha de venir vestit i maquillat amb colors cridaners i fluorescents, LEDs o, tal com ells mateixos diuen, qualsevol instrument que serveixi per il·luminar. L’objectiu està clar: marcar cinc kilòmetres plens de llum i que tothom ho recordi com una cursa ben especial i diferent.

Recorregut

El més interessant NO ÉS per a quins carrers passa, sinó com els organitzadors prepararan aquests carrers per fer-ne ambients diferents: meduses gegants com si fóssim al fons del mar, canons d’escuma…la gent que ho ha provat diu que no et quedes indiferent. És una cursa que ja és força popular en altres països, i de moment aquí només es podrà fer a Barcelona i més tard a València, el 24 d’octubre.

El fet que sigui una cursa de tan sols cinc kilòmetres és un dels grans al·licients per fer que vingui tanta gent com sigui possible. Al no tractar-se d’un recorregut molt llarg, qualsevol persona amb un mínim de forma física pot assolir-ho sense problemes. A més, no cal córrer tota l’estona sinó es pot, al contrari: els organitzadors volen que la gent es mogui, balli, gaudeixi i faci d’aquesta festa la seva pròpia festa.

Te la perdràs?

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros