Noticias
  • Com fer treball físic fora de les pistesEstem acostumats a fer treball físic al mateix lloc de joc. Si bé aquesta és una bona manera d'aclimatar-se a la pista, especialment als moments d'escalfament, existeixen altres opcions igual de [...]
  • Què és el coaching?El coaching esportiu és un procés mitjançant el qual un entrenador s'encarrega de potenciar el talent i els recursos que té l'esportista per fer que el seu rendiment augmenti a [...]
  • El boom del tennis platjaAra que s'està disputant Roland Garros, fem un cop d'ull al tennis platja, una modalitat tenística que ha guanyat molta importància durant els últims anys. El que va sorgir a [...]

Beneficis del Kick Boxing

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Beneficis del Kick Boxing

La majoria d’esports presenten molts més beneficis dels que sembla a primer cop d’ull. Avui us parlem del kick boxing, que tot i semblar un esport amb alt risc de lesió, la veritat és que ens aporta més avantatges que no pas inconvenients.

Què ens millora la pràctica del kick boxing

Quins són els principals beneficis de la pràctica d’aquest esport?

Segons aquest portal especialitzat en fitness i nutrició, el kick boxing presenta cinc grans avantatges:

  • Es tracta d’un esport que té un component cardiovascular molt elevat, de manera que ajuda a que el nostre cos i sobretot el nostre cor estigui oxigenat. És important però, com a la majoria d’esports, fer prèviament un calentament per no sotmetre cap part del nostre cos a una forta pressió en els primers minuts. Caldrà agafar el ritme poc a poc.
  • Ens fa augmentar la força: si us hi fixeu amb els que ho practiquen, són molts es músculs que es posen en funcionament. Quan s’entrena, a més, se solen realitzar cops a sacs, sobretot amb els punys, i això fa que incrementi la força als nostres braços. El fet de que s’hagi de donar un cop en un determinat objecte i no pas a l’aire també ens beneficia.
  • Millora de la coordinació. Aquest és un aspecte molt present en el nostre dia a dia. La coordinació ens permet realitzar moviments simultanis o diferents accions en molt poc període de temps. La pràctica de kick boxing ens ajudarà a millorar-la i a tenir així un millor control del nostre cos.
  • També ens aporta una millora en la concentració, cosa que també es pot aplicar molt en el nostre dia a dia. Quan es practica un esport d’aquestes característiques hem d’estar pendents tant dels cops que donem com vigilar els cops que ens donen, cosa que intensifica la capacitat d’atenció per tal de poder anticipar-nos als moviments de l’adversari.
  • Finalment, a banda de tots els beneficis que hem comentat, està el component desestressant, és a dir: un esport on haguem de descarregar adrenalina de forma continua fa que un cop acabem estiguem força relaxats i havent allunyat així la tensió acumulada durant el dia.

 

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres