Snowboard i dronesPrevious Article
La Super BowlNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Beneficis dels fruits secs

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Beneficis dels fruits secs

Es diuen moltes coses positives dels fruits secs, però nosaltres en volem destacar una de molt important: els beneficis que aporten per a la pràctica esportiva. Sabieu que si preneu fruits secs sovint podeu millorar el vostre rendiment?

Fruits secs, petita gran dosi d’energia

Tal com diuen al portal Vitonica, al ser fruites que no porten aigua tot està molt concentrat, de manera que totes les calories, grases saludables i proteïnes d’origen vegetal ens poden ser proporcionades amb una petita ingesta. A més, tenen una quantitat generorsa d’Omega3, que és l’element que ajuda a que el nostre cor funcioni perfectament.

Però si fem repàs dels seus avantatges, veurem que la cosa no s’acaba aquí: són una gran font de fibra i vitamina E. Això vol dir que no només fa que el nostre cos funcioni bé sino que a més farà que la nostra energia quedi més repartida (ideal si estem entrenant i volem tenir energia durant un parell d’horetes) i ens eviti l’estrès que poden ocasionar algunes pràctiques. Finalment, dir que també tenen proteines i minerals, cosa que fa que siguin un aliment molt complet.

Recomanacions

Sempre que sortiu de casa, -ja sigui per a fer esport o no-, estaria bé que duguéssiu fruits secs en una bosseta. Tampoc cal que siguin gaires, però en cas de gana o necessitat us podran aportar l’energia extra que us fa falta.

Gràcies a les seves condicions, els fruits secs poden durar molt de temps i pràcticament es podria dir que no caduquen, el que passa es que se’ls ha de guardar en un lloc tancat (hermètic) i on no doni gaire la llum del sol. Us recomanem que per exemple tingueu pots amb barrejes, no només un pot per a cada model de fruit. Les barrejes aocnsegueixen que pogueu obtenir lo millor de cada un d’ells, oferint un resultat que el vostre cos agrairà molt.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros