Noticias
  • Com fer treball físic fora de les pistesEstem acostumats a fer treball físic al mateix lloc de joc. Si bé aquesta és una bona manera d'aclimatar-se a la pista, especialment als moments d'escalfament, existeixen altres opcions igual de [...]
  • Què és el coaching?El coaching esportiu és un procés mitjançant el qual un entrenador s'encarrega de potenciar el talent i els recursos que té l'esportista per fer que el seu rendiment augmenti a [...]
  • El boom del tennis platjaAra que s'està disputant Roland Garros, fem un cop d'ull al tennis platja, una modalitat tenística que ha guanyat molta importància durant els últims anys. El que va sorgir a [...]

Cens d’equipament esportiu de Catalunya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cens d’equipament esportiu de Catalunya

La Secretaria General de l’Esport és un organisme que depèn del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Un dels serveis que disposa és el Cens d’Equipaments Esportius de Catalunya, el CEEC, que es tracta d’una base de dades on poder trobar informació de les instal•lacions i equipaments esportius que es troben a Catalunya i que està mantinguda i actualitzada pel Consell Català de l’Esport.

Què és un equipament esportiu?

Doncs es tracta de l’espai i les estructures que fam possible que es dugui a terme una activitat físicoesportiva. No s’ha de confondre equipament amb instal•lació, ja que un equipament esportiu bé podria ser un espai natural o els carrers d’una ciutat, mentre que una instal•lació esportiva és un equipament que s’ha construït o adaptat expressament.

També cal diferenciar entre un espai esportiu o un espai complementari: el primer solen ser piscines o pistes, per exemple, mentre que els espais complementaris són els que donen suport, com ara les grades o els vestidors. Es dóna el cas que també existeixen altres serveis vinculats, com ara els bars situats en els equipaments esmentats. Un conjunt de tots aquests espais s’anomena “complex esportiu”.

Als cens podem trobar-hi les dades bàsiques del centre, i també si ens interessa podem trobar-hi un resum amb dades estadístiques (triar per tipus d’equipament i comarca on es situa).

Com s’ha de fer per cercar la informació?

Es pot buscar la informació a partir tan sols d’un sol paràmetre. No cal patir amb les majúscules i les minúscules, ni tampoc amb els accents, ja que la interfície ho reconeix. Com més paràmetres de cerca s’omplin, més acotat serà el resultat. Els resultats que s’ofereixen permeten que es puguin guardar en format pdf.

Dades actualitzades

L’objectiu d’aquesta base de dades és mostrar-se sempre útil i actualitzada. Per fer-ho, compta amb el suport de les pròpies entitats i institucions municipals per tal de que avisin si hi ha qualsevol canvi, ja sigui amb els serveis que s’ofereixen com si neix algun nou equipament o se’n dóna de baixa algun altre. Per a qualsevol esmena o comunicació, podeu utilitzar la bústia de correu: [email protected]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres