Estudiar fora de casa: compartir pisPrevious Article
Usa les biblioteques públiquesNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Cinema online: podem ser legals

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Cinema online: podem ser legals

A tots ens agrada veure bones pel·lícules al sofà de casa nostra, perquè negar-ho!

Avui en dia les plataformes de visualització de pel·lícules en línia han crescut molt. Fins i tot el nostre mòbil ens ofereix cinema: al mercat d’aplicacions (App Store o similar) podem comprar pel·lícules per un preu bastant baix.

Cinema online respectant la llei

Us presentem avui un parell de plataformes en línia on poder veure cinema:

Filmin és una plataforma nascuda al 2006, però que no va ser coneguda fins l’any 2010, que és quan es va rellançar oferint nous continguts renovats.

Està especialitzada en cine d’autor, tot i que s’hi pot trobar una mica de tot. Per fer-ne ús s’ha de ser usuari registrat, i un cop dins tens accés a moltes pel·lícules i sèries a preus que normalment ronden els 2-3 euros. Actualment el catàleg està format per més de 7.070 títols.

Un cop pagues per una visualització, tens 72 hores per veure-la.

Existeix la possibilitat també de fer-se usuari Premium: per un preu raonable (8 euros al mes, 35 per sis mesos i 70 per tot un any) es té accés gratuït a totes les pel·lícules menys les d’estrena, que podem veure’n un màxim de 3 al mes.

Wuaki és una plataforma similar a Filmin. El seu principal objectiu és que un usuari que pagui per una pel·lícula pugui triar en quin suport veure-la (televisió intel·ligent, mòbil, tablet, ordinador de sobretaula, etc.).

A l’igual que l’exemple anterior, Wuaki també ofereix un servei premium que, per 6’99 euros al mes (el primer gratuït, en promoció) et proporcionen un accés il·limitat a una la selecció de pel·lícules i sèries.

Tot i que hi ha més plataformes al mercat, aquestes dues mostren ja una mica quina és la tendència. És possible que cada cop creixin més aquestes plataformes, ja que cada vegada hi ha més demanada de continguts “a la carta”. És a dir, sense dependre de la programació que ens pot oferir un canal de televisió o la programació al cinema de la pel·lícula que volem veure.

A part de sèries i pel·lícules, un sector que està creixent bastant també en aquest sentit és el món editorial, ja que cada vegada hi ha més llibres en format digital i cada cop són més els lectors que demanen tarifes planes.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros