Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 09/12 Escola VitaePrevious Article
Els millors gols segons la UEFANext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

¿Conèixes el FutbolNet?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
¿Conèixes el FutbolNet?

FutbolNet és un programa promogut per la Fundació Futbol Club Barcelona, una entitat que s’utilitza per a les activitats de responsabilitat social del propi club.

Joc net, FutbolNet

En el cas de FutbolNet, el programa té com a objectiu el poder fomentar el bon joc entre joves a través dels valors que promou el club i gràcies a un mètode pedagògic de caràcter innovador: el Futbol3. Aquesta tècnica ha estat ja provada a altres països com ara Colòmbia o Alemanya, i permet que els nois i noies puguin millorar la seva connivència o puguin rebutjar la discriminació a través del diàleg i a través del cinc valors que es promouen des del projecte:

  • Esforç
  • Respecte
  • Treball en equip
  • Humilitat
  • Ambició

Avui en dia aquest programa està implementat a molts pobles de Catalunya i s’ha pogut així també arribar a barris amb alt risc d’exclusió. Arreu del món ara mateix també està funcionant a les faveles de Rio de Janeiro, a la ciutat argentina de Rosario, a un parell de ciutats mexicanes, a diversos països d’orient i a més de trenta països ubicats a l’Àfrica.

En la darrera “Festa dels Súpers” (celebrada aquest passat mes d’octubre a Barcelona), FutbolNet va ser el projecte escollit per representar la Fundació Futbol Club Barcelona. Uns 1.600 nens i nens van poder provar el mètode de Futbol3.

Altres projectes de la Fundació

La Fundació del FCB té altres projectes en marxa. Un d’ells és “Barçakids”, que va dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys i que també té com a principal objectiu la promoció dels valors a través de l’esport. Per fer-ho s’utilitzen dos entorns: el presencial i el virtual.

La part presencial es fa a les escoles i dura tres dies. Hi poden participar un màxim de 150 alumnes, que es divideixen en un màxim de 50 alumnes per grup (un per dia). El que es fa és instal•lar-se un material que s’anomena “Edukit” i que consisteix en un petit camp de futbol i unes pantalles amb material escolar divers. L’activitat consisteix en superar unes unitats didàctiques i, després, la segona part es fa de forma virtual a la web Fcbkids, on s’hi poden trobar més materials i recursos.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros