8 de març: recursos al voltant del dia de la dona Previous Article
No me imagino una vida sin una bicicletaNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Curses solidàries: quan córrer té un motiu afegit

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Curses solidàries: quan córrer té un motiu afegit

Córrer és sempre molt bona opció, però tant per tant, si al darrere hi ha una causa solidària millor que millor!

Curses solidàries arreu de Catalunya

A principis d’any sortia una notícia a la web de l’Ajuntament de Barcelona que deia així “Les aportacions solidàries de les curses de Barcelona recullen més de 145.000 euros l’any 2013, destinats a 12 projectes d’entitats socials”.

Les curses tingudes en compte en aquesta notícia han estat la Cursa de la Mercè, la Mitja Marató, la Marató i la Cursa dels Nassos, de la qual precisament ja vam parlar aquí al blog a finals d’any.

  • La Cursa de la Mercè va beneficiar 8 entitats (87.413 euros): Associació de Cardiopaties Congènites, Fundació Gressol Projecte Home, Associació per a la Mediació Intercultural i Social amb Immigrants, Fundació Pare Manel, Casal dels Infants, Fundació Arrels, Club Esportiu Esbonat i Amistat Barcelona i Càritas.
  • La Marató i la Mitja Marató van ajudar per finançar projectes a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, l’entitat Superacció i l’ACIDH (24.900 euros)
  • Finalment la Cursa dels Nassos, amb 32.000 euros ha servit per millorar les accions desenvolupades per Càritas, Pallapupas i la Fundació Comtal.

Ara fa poc s’ha dut a terme la “Barcelona Magic Line”, que va recórrer set turons de Barcelona per recaptar fons per a set causes solidàries. Va ser una iniciativa de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Tot i que de curses solidàries se’n fan a quasi tots els pobles, no voldríem tancar aquesta entrada sense parlar de l‘Oxfam Trailwalker:oxfam cursa

Són equips formats per quatre persones que han de fer 100 quilòmetres en 32 hores. La causa? La lluita contra la pobresa, ja que els equips es comprometen a aconseguir donatius.

L’origen de la cursa, però, és del tot curiós: es tracta d’un entrenament militar originari de Hong Kong (tot i que des de 1981 es tracta d’un esdeveniment Oxfam). Ja s’ha celebrat a més de deu països, fent una recaptació de més de 1.873.000 euros.

La propera edició al nostre país serà el dissabte 26 d’abril: Via Verda Pirineu-Costa Brava (TW Girona). La recaptació mínima prèvia per poder participar són 1.500 euros i les inscripcions estan obertes fins al 14 d’abril.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros