Utilitzar la GoPro canvia la manera de veure els esportsPrevious Article
Dos bessons que parlen casi 20 idiomesNext Article
Noticias
 • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
 • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
 • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

El millor del Mobile World Congress

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
El millor del Mobile World Congress

Fa pocs dies s’acabava una nova edició del Mobile World Congress, conegut per les sigles MWC i que atrau a persones vinculades amb la tecnologia mòbil d’arreu del món a la nostra ciutat.

 Ha destacat al Mobile World Congress

Un cop acabat l’esdeveniment, són moltes les pàgines que recullen les novetats més destacades que s’hagin presentat durant aquests dies. Una d’elles és el diari 20minutos, que a través d’una llista col·laborativa ha animat als seus lectors a que votin per les novetats que ells creguin que han estat les més destacades.

A continuació recollim els vuit elements que han estat seleccionats per formar part d’aquest llistat. De fet, com que són llistes obertes, és possible que al cap d’uns dies la puntuació hagi canviat. A dia d’avui el rànquing està així:

 1. App Click Doctors: aplicació per gestionar la salut personal
 2. Càrrega Qi d’Ikea: el gegant suec dels mobles no s’ha volgut quedar endarrere i ha presentat una tecnologia que s’integra en diferents làmpades i tauletes de nit i que permet carregar petits dispositius com ara els mòbils. Estaran disponibles en un parell de mesos a les botigues.
 3. Samsung Galaxy S6: clara competència del iPhone 6. Pantalles més grans i major resolució per a una millor qualitat d’imatge.
 4. Smartphones amb lectura d’iris: Fujitsu avança en aquest camp de seguretat per tal de que puguem protegir encara més els nostres mòbils.
 5. Auriculars NXP: una gran aposta per als qui us agrada fer esport i escoltar música mentre en feu, ja que la principal característica és que són sense cables.
 6. Project Ara: projecte que té com a base el poder intercanviar peces d’un mòbil per poder fabricar-lo al nostre gust o segons les necessitats que tinguem.
 7. LG Watch Urbane LTE: tecnologia wearable en forma de rellotge que et permetrà guardar informació, fer trucades o fins i tot connectar-te a Internet.
 8. HTC One M9: per últim ens queda destacar aquest nou dispositiu de la marca HTC. Bàsicament és una millora de les anteriors edicions, amb un millor processador i més nuclis de potència.

I aquests només són 8 exemples: n’hi ha molts més!

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros