Tècniques d'estudiPrevious Article
La cursa de la Mercè: un any més batent rècordsNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Els beneficis de caminar

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Els beneficis de caminar

Potser pot resultar una mica absurd que dediquem una entrada als beneficis que comportar caminar, ja que creiem que són prou evidents. El que passa és que, ara que s’acosta la tardor i ja no fa tanta calor com abans ni encara fa gaire o gens de fred, potser val la pena recordar com n’és de sa desplaçar-se a peu o com ens pot ajudar el fet de caminar cada dia una mica.

Caminar, excercici a l’abast de tothom

Alguns dels avantatges més habituals de caminar són:

  • Ens fa millorar la resistència. Si una persona no camina gens, quan hagi de córrer per agafar l’autobús ho passarà molt malament. Cal entrenar poc a poc la musculatura si volem que respongui bé a les nostres necessitats diàries.
  • Caminar 30 minuts al dia ajuda a que la sang circuli millor i l’oxigenació sigui més òptima.
  • Evita que tinguem hipertensió o altres dolències similars. Molt recomanat també per a persones diabètiques, ja que ajuda a absorbir millor la insulina.
  • I, sense cap mena de dubte, ajuda també a evitar que tinguem sobrepès. Caminar ens ajuda a cremar calories i per tant el cos es va mantenint en forma.

És important caminar bé

Tot el que hem dit és important, però no serviria de res si al caminar no ho fem de la forma correcta. Aquí us deixem amb uns quants consells:

  • Camina recte: es necessari que mantinguem el nostre cos el més recte possible. Això implica elevar les espatlles i mirar sempre endavant amb una postura ens sigui còmode i que no permeti que després ens pugui fer mal tot.
  • Fes-ho al teu ritme: no et marquis propòsits que no ets capaç de complir. No cal caminar dues hores sinó t’hi veus amb cor o no tens temps. Caminar és important, però si només tens 15 o 20 minuts al dia no et lamentis i aprofita’ls.
  • No arrastrar els peus: és important que els peus s’aixequin a cada pas. Dit així sembla una evidència però fixeu-vos quan camineu. A més elevar els peus, més exercici es fa i més bo és per al nostre cos.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros