L’esport adaptatPrevious Article
Curiositats de cara al clàssicNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Els esports més cars… i els més barats

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Els esports més cars… i els més barats

Us heu preguntat alguna vegada quins són els esports més cars o els més barats? Evidentment es tracta d’una valoració que depèn de molts factors, com ara el material que s’hagi d’utilitzar, l’equipament, l’ utilització de pistes esportives adequades, etc. Tot i així, a grans trets, hi ha una sèrie d’esports que destaquen per l’elevat cost que suposen. A la web de brujulafinanciera en citen uns quants, en citem alguns.

Quins són els esports més cars?

  • Els esports eqüestres: el fet d’utilitzar un cavall ja és de per sí una gran despesa. Si és propi, té el cost de manteniment. Si no és propi, el cost és la quota del club. A part, hem de comptar també amb tota l’equipament que comporta, que sovint és cara.
  • Esports a motor, com ara MotoGP, Formula1 o Rally. En general, les persones que participen en aquestes competicions oficials estan patrocinats per grans marques, ja que tot plegat mou molts milions.
  • Vela: passa una mica el mateix que amb els esports eqüestres. Si tens una embarcació de vela pròpia, has de tenir un lloc on guardar-la, a part del manteniment que tot això suposa. També hi ha la opció de fer-ho a través d’un club esportiu, és clar. Tot i així el cost de la pràctica en sí es molt elevat.
  • Esports d’aire, com el wingsuiting, que és un tipus de paracaigudisme. Els esports que es realitzen en aquestes condicions requereixen un equipament especial i la despesa de enlairar-te (avió, pilot, assegurances vàries…). En el cas del wingsuiting s’ha d’utilitzar una vestimenta que costa al voltant dels 2.500 dòlars.
  • Salt d’esquí: de tots els esports que es realitzen a la neu, potser aquest és el que té més cost, més que res per l’assegurança, ja que es tracta d’un dels esports amb més riscos que existeixen actualment de forma oficial.

I els més barats? Aquí no cal fer llistes. L’esport més barat és el que es fa un mateix: sortir a córrer, fer exercicis, etc. També hi ha esports que, practicats de manera informal, no costen ni un duro: futbol, basquet, etc. Sovint en tenim prou amb que hi hagi un equipament que ens ho permeti (pista municipal, per exemple).

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros