Exercicis senzills per fer a casaPrevious Article
Córrer a la platjaNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Els esports més populars del món

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Els esports més populars del món

Arreu del món es practiquen esports, no hi ha cap país on no es duguin a terme activitats que podrien entrar en la definició d’activitat lúdica o competitiva i amb normes establertes, siguin individuals o en grup.

Però havent-hi tantes cultures diferents a l’immens planeta en què vivim, fins i tot en un context en què, especialment en l’esport, tenim tanta influència dels països de l’entorn, és normal que els esports més populars depenguin de cada territori. En termes mundials, però, els més seguits a l’actualitat, segons factors com el nombre d’aficionats, el volum de negoci, la quantitat d’equips i competicions o la presència als mitjans de comunicació, es considera que són aquests:

  • Futbol: no ens hauria de sorprendre veure aquí el que aquí anomenem “esport rei”, amb milers de milions d’aficionats arreu del món, però que en canvi als Estats Units, on no està clar quin és l’esport més popular a causa de la gran popularitat de més d’una disciplina, es tracta d’un esport menor.
  • Bàsquet: Si haguéssim de dir l’esport més popular dels Estats Units, però, potser ens decantaríem pel bàsquet, amb l’NBA com a competició estrella, que a més també és molt popular a Europa o la Xina, que tenen lligues professionals potents. Diuen que l’ACB és la lliga més important del món després de l’NBA, per exemple.
  • Criquet: Aquest, en canvi, no ens l’esperàvem, però amb més de 2.000 milions d’aficionats, el criquet és un esport popularíssim en països de la Commonwealth, és a dir històricament lligats al Regne Unit, com l’Índia, el Pakistan, Austràlia o Nova Zelanda, a més d’Anglaterra. És clar que la gran població que tenen alguns d’ells “altera” una mica aquesta valoració.
  • Tennis: Considerat l’esport individual més important i popular del món, compta amb practicants de tot el món i grans audiències televisives. A més, la popularitat d’aquest esport afecta tant la categoria masculina com la femenina.
  • Atletisme: Acabem el repàs dels 5 esports més populars amb un que no es practica amb cap mena de pilota, l’atletisme, amb moltes disciplines ben diferents i un gran protagonisme als Jocs Olímpics.

Noticies Educació

Com gestionar una empresa de temps lliure?

Com gestionar una empresa de temps lliure?

Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros