Consells per nadar millorPrevious Article
Sortir a córrer cada dia, ¿és bo pel nostre cos?Next Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Errors freqüents que cometem al gimnàs

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Errors freqüents que cometem al gimnàs

Si sou dels qui acostumeu a passar diverses hores a la setmana en un gimnàs, possiblement us interessarà aquest article del Huffingtonpost on es recullen els errors més freqüents. Nosaltres us en farem cinc cèntims.

Què hem d’evitar quan som al gimnàs?

  • En primer lloc, un error molt freqüent es deixar-se “enganyar” per la vista i no mirar la part funcional. Moltes persones s’apunten a un gimnàs per les seves instal·lacions o perquè sembla més modern del que tenim al nostre barri. Això té coses positives i negatives, però generalment acaba sent un problema perquè la gent acaba per no anar-hi. És millor apuntar-se a un de més proper tot i saber que no tens tants serveis.
  • Un altre error freqüent és començar de cop i no fer escalfament previ. No cal que sigui posar-se en un racó i fer estiraments, sinó que pots fer-los començant amb exercicis o màquines més lleugeres.
  • No preguntar com funcionen les màquines i anar a qualsevol només pel fet de que estigui lliure. Cal una mica de planificació i seguir una mica un ordre prèviament establert. Si tenim dubtes sobre el funcionament d’una màquina sempre podem preguntar-ho al personal d’allà. Penseu que no fer cas als consells o recomanacions dels monitors és un dels altres errors greus que solem cometre.
  • No saber els motius de cada exercici: una mica com en les màquines, però aquí amb gravetat afegida: si no sabem quin resultat obtindrem amb una sèrie d’exercicis, millor parar i preguntar. Hi ha casos evidents de gent mal assessorada que ha desenvolupat bé algunes parts del cos i d’altres no. Cal buscar equilibri i per això cal un pla d’acció.
  • No dur equipament adequat: un altre error greu. Calçat i roba adequada és el que necessitarem sinó volem que el nostre pas pel gimnàs sigui anecdòtic i/o recordat com un suplici.
  • Fer pauses massa llargues o distreure’s sovint també compta com error que podem evitar fàcilment. Una cosa és mirar el mòbil un moment o intercanviar quatre frases amb un company i l’altre és desconnectar totalment de l’exercici. Compte amb això, ens pot trencar completament el ritme.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros