Natació sincronitzada, un dels esports més completsPrevious Article
Jugar a pàdel està de modaNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Es pot viatjar amb pocs diners?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Es pot viatjar amb pocs diners?

Viatjar és una cosa que molta gent desitja fer, però té un problema bastant important: per fer-ho, en principi, fa falta tenir diners.

Com viatjar amb pocs diners

Sempre és així? No, no sempre. Des del portal NacióDigital han fet un recull amb onze exemples per viatjar pràcticament sense diners o bé amb molt pocs, aprofitant a més per enriquir la teva vida amb experiències que no oblidaràs.

En comentem alguns:

• Buscar entre les ofertes de voluntariat internacional: a canvi de realitzar algunes tasques, moltes organitzacions et proporcionen allotjament i manutenció. Un exemple son les granges orgàniques, consultables des del portal WWOOF. També hi ha moltes ofertes de voluntariat internacional europeu, podeu consultar l’oferta als diferents punts d’informació juvenils existents al territori.

• Fer “couchSurfing”: potser n’heu sentit a parlar, es tracta de poder anar a dormir “al sofà d’algú”. Et registres a la pàgina web i serveix perquè la gent pugui venir a dormir a casa teva i tu puguis anar a dormir a les cases dels altres. Normalment la gent que ho ha provat n’ha quedat molt contenta i redueix considerablement les despeses del viatge.

Fer-se “au pair”: si us agrada estar amb els infants, fer-se au-pair és una molt bona solució. Des de fa anys són molts els joves que decideixen anar a l’estranger a cuidar nens i nenes de famílies que a canvi ofereixen acollida i manutenció. El millor d’aquesta experiència és l’aprenentatge mutu de llengües: els fills de la família poden aprendre espanyol i tu aprofites per aprendre la llegua del país que hagis triat.

• Moure’s fent autoestop: tot i la mala fama que el precedeix, la veritat és que fer autoestop és una manera barata de moure’s d’un lloc a un altre, a part de conèixer companys de viatge que d’una altra manera no haguessis conegut. Hi ha països, com els Estats Units, en que aquesta és una pràctica molt habitual.

Col•laborar en un alberg: per últim us comentem aquesta opció perquè la trobem molt interessant: molts albergs accepten voluntaris durant un breu període de temps. Es tracta de que puguis oferir la teva ajuda a canvi de que l’habitació i el menjar et surtin gratis.

.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros