Beneficis de fer esport al matíPrevious Article
Com fer exercisi si tens poc temps lliure?Next Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Esport durant l’embaràs

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esport durant l’embaràs

Realitzar exercici físic regularment és una pràctica molt saludable, fins i tot si s’estàs embarassada, encara que és una etapa en la qual cal tenir moltes precaucions en diferents aspectes de la vida, com el menjar, els medicaments, etc. Es pot realitzar esport tranquil·lament només tenint en compte unes poques pautes i a més ens ajudarà a viure l’embaràs de forma més saludable.

Tret que es tingui alguna complicació per la qual el metge no l’hi ho permeti a la futura mare, realitzar esport serà beneficiós tant si ja es tenia el costum des d’abans d’estar embarassada, com si es vol començar conèixer aquest estat.

El més important a l’hora de fer esport estant embarassada és practicar l’exercici correcte i sense forçar massa. A més, cal concentrar-se a respirar correctament i en profunditat durant el temps es prolongui l’exercici. És molt important no realitzar esports d’impacte o d’aventura que podrien posar en risc al fetus i la supervivència de l’embaràs i pel que fa a la resistència, millorant-la a poc a poc augmentant molt gradualment la dificultat de l’esport.

Els exercicis recomanats per realitzar durant l’embaràs són els de tipus aeròbic o els que ajuden a potenciar la nostra flexibilitat. A continuació enumerem alguns esports recomanats i els seus principals beneficis:

Ioga prenatal:

El ioga és una pràctica idònia per a l’embaràs: aportarà a la dona flexibilitat, una millor connexió amb el seu cos i amb el bebè que porta dins, li donarà eines per a calmar l’ansietat que es pot generar a causa de la revolució hormonal que comporta l’embaràs, li ajudarà a mantenir-se en forma, a dominar la seva respiració. Sens dubte el ioga és una de les activitats més recomanables durant l’embaràs.

Natació:

Ja sigui a una piscina o al mar, nedar regularment tonificarà la musculatura de la futura mare sense forçar els seus músculs i li servirà també com a exercici cardiovascular.

Bicicleta estàtica:

Estàtica per evitar el risc de caigudes. Un perfecteexerciciaeròbic que ajuda a tonificar els músculs, a relaxar-se, impedeix una pujada brusca de pes i sobre tot millora la circulació. Mai es podrá practicar spinning embarassada pel brusc impacte de l’exercici.

Caminar:

Caminar mínim una hora al dia ajuda a evitar el sobrepès i millora la circulació de la futura mare.

Noticies Educació

Futbol, un esport més tàctic del que sembla

Futbol, un esport més tàctic del que sembla

El futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros