Sumo, un dels esports més sacrificatsPrevious Article
Els green gymNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Esports en línia i competicions

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Esports en línia i competicions

Aquest cap de setmana, com aperitiu del MWC, s’ha celebrat a Barcelona la ESL Expo, un esdeveniment que reuneix als millors jugadors d’esports electrònics.

Una modalitat esportiva que mou milions

Tot i que són esports que no impliquen moviment, les persones que s’hi dediquen poden arribar a guanyar molts diners i les competicions són seguides per milions de persones arreu del món, cosa que fa que es generin molts ingressos arran d’aquestes activitats.

És un món totalment curiós, ja que la gent que no hi està posada no es pot ni arribar a imaginar la quantitat de persones que ho segueixen. Però és així: els e-esports omplen pavellons i aconsegueixen que cada cop hi hagi més gent interessada en ells.

ESL Expo

Es la primera vegada que s’ha celebrat a Barcelona i les xifres han estat bastant bones. Ha vingut gent d’arreu del país i s’han programat diverses activitats relacionades. El fet que hagi estat a les portes del MWC ha fet que moltes persones aprofitessin per quedar-se uns quants dies més a la ciutat.

Igualtat d’oportunitats

En els esports digitals no hi ha discriminació de cap mena: tan i fa com siguis, l’edat que tinguis o les teves condicions físiques. L’important és jugar i fer-ho bé. Si ets capaç de demostrar que ets el millor, rebràs tots els reconeixements que et mereixes. També hi ha un gran percentatge d’esports que es juguen en equip, per la qual cosa és fàcil que et puguin “fitxar” d’un lloc o d’un altre per a que puguis desenvolupar les teves habilitats i aconseguir així victòries col·lectives. A més victòries, més patrocini: funciona com un esport físic. Els “esportistes” han d’entrenar unes cinc hores cada dia per anar bé, tot i que a vegades són més.

Es calcula que hi ha 200 milions de seguidors arreu del món, sobretot a Estats Units, Xina o Corea del Sud. Tot i que és difícil encara poder viure d’això al nostre país, hi ha persones que ho estan aconseguint i es calcula que d’aquí a uns quants anys sigui encara molt més fàcil. Cal, però, que aquestes activitats vagin agafant força al nostre entorn.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros