Noticias
 • La preparació específica d’alt rendimentLa idea d'alt rendiment sol aparèixer vinculada a l'estat físic i a l'esport. En aquest cas, el concepte al·ludeix a optimitzar l'aprofitament dels recursos corporals i tècnics. Qui aconsegueix maximitzar [...]
 • Com fer treball físic fora de les pistesEstem acostumats a fer treball físic al mateix lloc de joc. Si bé aquesta és una bona manera d'aclimatar-se a la pista, especialment als moments d'escalfament, existeixen altres opcions igual de [...]
 • Què és el coaching?El coaching esportiu és un procés mitjançant el qual un entrenador s'encarrega de potenciar el talent i els recursos que té l'esportista per fer que el seu rendiment augmenti a [...]

Recursos per a formar-se grauïtament: Barcelona activa i Cibernàrium

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Recursos per a formar-se grauïtament: Barcelona activa i Cibernàrium

Com ja hem dit altres vegades en aquest mateix blog, la formació és clau. Tanmateix, a vegades no es disposen dels recursos econòmics suficients per a dur a terme aquesta acció. Avui us volem presentar dos recursos interessants: Barcelona activa i Cibernàrium.

Formar-se gratuïtament es possible

Barcelona activa

Recurs molt complet integrat en l’àrea d’Economia, Empresa i Ocupació. El seu principal objectiu és donar suport a nous projectes empresarials, però tenen múltiples branques, sobretot pel que fa a la formació.

Quasi que podríem dir que les seves activitats són quasi infinites donada la varietat que s’ofereixen. Per exemple:

 • Programes de formació per a l’ocupació (cursos de formació ocupacional distribuïts en diferents àrees professionals). Ara mateix podem trobar-hi cursos de:
  • Àrea d’Assistència i Atenció Social (5 formacions)
  • Àrea de Logística comercial i gestió de transport (3 formacions)
 • Procés de recerca de feina: càpsules formatives al voltant del fet de buscar feina: com superar entrevistes, com potenciar la xarxa de contactes, millorar el teu CV, treballar a Europa, elevator pitch, etc.
 • Interessos professionals: eines i cursos per a conèixer quines opcions tenim i saber què és exactament allò que volem: canvi professional, orientació laboral, etc.
 • Desenvolupament de competències: tècniques de lideratge, creativitat o negociació, entre d’altres.

Com veieu, l’oferta formativa és àmplia. Aquí teniu un document PDF amb la majoria d’accions que es desenvolupen.

Cibernàrium

De fet Cibernàrium també forma part de Barcelona Activa: és la branca que s’ocupa de la capacitació i divulgació tecnològica.cibernarium formació

Les càpsules formatives es divideixen en sis àrees: Internet i empresa, Màrqueting i comunicació, Solucions tecnològiques, Creació web, Imatge digital i Eines multimèdia.

Ofereix un servei juntament amb les Biblioteques de Barcelona: Antenes Cibernàrium. Són cursos pensats per iniciar-se i avançar amb Internet. Excepcionalment no es fan a la seu de Cibernàrium sinó a les biblioteques públiques.

Donada la gratuïtat dels cursos i la quantitat de persones que volen assistir-hi, a vegades resulta complicat obtenir plaça. Per sort, la majoria de materials utilitzats per a les classes es troben disponibles aquí. A banda dels apunts en pdf també podeu trobar-hi vídeos i ebooks.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres