Què són les dades obertes i per a què ens poden servir?Previous Article
Infografies: què són i per a què serveixenNext Article
Noticias
 • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
 • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
 • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Recursos per a formar-se grauïtament: Barcelona activa i Cibernàrium

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Recursos per a formar-se grauïtament: Barcelona activa i Cibernàrium

Com ja hem dit altres vegades en aquest mateix blog, la formació és clau. Tanmateix, a vegades no es disposen dels recursos econòmics suficients per a dur a terme aquesta acció. Avui us volem presentar dos recursos interessants: Barcelona activa i Cibernàrium.

Formar-se gratuïtament es possible

Barcelona activa

Recurs molt complet integrat en l’àrea d’Economia, Empresa i Ocupació. El seu principal objectiu és donar suport a nous projectes empresarials, però tenen múltiples branques, sobretot pel que fa a la formació.

Quasi que podríem dir que les seves activitats són quasi infinites donada la varietat que s’ofereixen. Per exemple:

 • Programes de formació per a l’ocupació (cursos de formació ocupacional distribuïts en diferents àrees professionals). Ara mateix podem trobar-hi cursos de:
  • Àrea d’Assistència i Atenció Social (5 formacions)
  • Àrea de Logística comercial i gestió de transport (3 formacions)
 • Procés de recerca de feina: càpsules formatives al voltant del fet de buscar feina: com superar entrevistes, com potenciar la xarxa de contactes, millorar el teu CV, treballar a Europa, elevator pitch, etc.
 • Interessos professionals: eines i cursos per a conèixer quines opcions tenim i saber què és exactament allò que volem: canvi professional, orientació laboral, etc.
 • Desenvolupament de competències: tècniques de lideratge, creativitat o negociació, entre d’altres.

Com veieu, l’oferta formativa és àmplia. Aquí teniu un document PDF amb la majoria d’accions que es desenvolupen.

Cibernàrium

De fet Cibernàrium també forma part de Barcelona Activa: és la branca que s’ocupa de la capacitació i divulgació tecnològica.cibernarium formació

Les càpsules formatives es divideixen en sis àrees: Internet i empresa, Màrqueting i comunicació, Solucions tecnològiques, Creació web, Imatge digital i Eines multimèdia.

Ofereix un servei juntament amb les Biblioteques de Barcelona: Antenes Cibernàrium. Són cursos pensats per iniciar-se i avançar amb Internet. Excepcionalment no es fan a la seu de Cibernàrium sinó a les biblioteques públiques.

Donada la gratuïtat dels cursos i la quantitat de persones que volen assistir-hi, a vegades resulta complicat obtenir plaça. Per sort, la majoria de materials utilitzats per a les classes es troben disponibles aquí. A banda dels apunts en pdf també podeu trobar-hi vídeos i ebooks.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros