El Korfball, un esport mixtePrevious Article
Esport extrem: Trampoline wallNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Jugar a futbol dins una bombolla gegant

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Jugar a futbol dins una bombolla gegant

Hi ha mil maneres de practicar futbol i de fet aquí al blog n’hem vist unes quantes (la més recent, la que es fa sobre una taula, el futtoc).

Futbol dins una bombolla

La pràctica que us mostrem avui és la de jugar a futbol dins una bombolla. Per fer-ho més entenedor us deixem amb un vídeo:

Jugar d’aquesta manera no és gens fàcil, però és tot un repte i pot ser força divertit. Es tracta de posar-se dins unes bombolles que tenen aproximadament un metre i mig de diàmetre. Tot i que aquí al nostre país aquest esport encara no està gaire arrelat ni se n’ha sentit a parlar massa, el cert és que en altres països no només s’hi juga bastant sinó que a més hi ha federacions esportives i competicions oficials, sobretot al nord d’Europa.

A Espanya un dels impulsors és un noi d’Almeria que s’anomena Luis Sánchez. Ell mateix ha creat una empresa anomenada Footbubble per donar a conèixer aquest esport i organitzar partits entre els seus simpatitzants. En alguns mitjans ha comentat que a la gent li agrada molt quan ho prova, perquè al estar dins una bombolla els riscos per prendre mal disminueixen: les úniques parts del cos que sobresurten són el cap i els peus, necessaris per prendre possessió de pilota i marcar gols.

On es practica?

Doncs no hi ha terreny fix: a l’igual que el futbol convencional, el futbol de bombolles també es pot fer sobre gespa o sobre pista. La pilota serà exactament la mateixa i, atenció! no es xiulen faltes: al futbol de bombolles tot està permès i si bé marcar gols a la porteria contrària és el principal objectiu, també ha de ser-ho l’evitar que et tombin i que caiguis a terra. Al estar embolcallats no hem de patir, no ens farem mal. Cal advertir que caure a terra no penalitza ni fa que t’expulsin, però entre que t’aixeques i no t’aixeques pot passar mig partit si no sen té gaire pràctica.

Totes les persones que ho han provat coincideixen: al principi és una mica estrany, però després és la mar de divertit i tothom es queda amb ganes de repetir.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros