Noticias
  • Com fer treball físic fora de les pistesEstem acostumats a fer treball físic al mateix lloc de joc. Si bé aquesta és una bona manera d'aclimatar-se a la pista, especialment als moments d'escalfament, existeixen altres opcions igual de [...]
  • Què és el coaching?El coaching esportiu és un procés mitjançant el qual un entrenador s'encarrega de potenciar el talent i els recursos que té l'esportista per fer que el seu rendiment augmenti a [...]
  • El boom del tennis platjaAra que s'està disputant Roland Garros, fem un cop d'ull al tennis platja, una modalitat tenística que ha guanyat molta importància durant els últims anys. El que va sorgir a [...]

Salomon Run, la cursa amb vistes

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Salomon Run, la cursa amb vistes

Fins al 14 d’abril teniu temps d’apuntar-vos a una cursa que s’anomena “Salomon Run”, que es fa a Barcelona i que presumeix de ser una de les proves de running amb millors vistes de la ciutat.

La Salomon Run i les vistes a la ciutat

La cursa té la particularitat de que passa per dins del Poble Espanyol, un espai emblemàtic de la ciutat que va construir-se per a una de les Exposicions Universals i que recrea part de l’arquitectura de la geografia espanyola. També, donada la proximitat, la cursa recorre gran part de Montjuïc, un dels parcs urbans més coneguts i admirats pels barcelonins.

Els organitzadors no volen que sigui una cursa molt complicada, per la qual cosa la distancia és de 10 km, una cosa més o menys acceptable per aquelles persones que estan acostumades a practicar aquest esport regularment. No és, però, del tot fàcil: els desnivells i els canvis de terreny (juntament amb les diferents escales que s’han de pujar i baixar) la fan una mica més complicada del que podria semblar a primera vista. Tot i així, les vistes ho compensen: quan fa que no aneu a Montjuïc i passegeu pels seus racons? Gràcies a la Salomon Run es pot passar prop de l’Estadi i l’Anella Olímpica, passar frec a frec pel Museu Arqueològic de la ciutat (un dels més desconeguts per els habitants de Barcelona) i us rendireu davant la presencia del Museu Nacional d’Art de Catalunya, el MNAC.

Asfalt i muntanya és el que trobareu en aquesta prova, que es fa per tercer any consecutiu i que enguany es fa el diumenge 17 d’abril, una setmana abans de Sant Jordi. Com ja hem dit al principi, teniu temps per apuntar-vos fins el dia 14, que es tancaran les inscripcions. Té un cost de 16 euros, però amb el preu s’inclou una samarreta tècnica i un cronòmetre que ja porta el xip incorporat.

La trobada dels corredors serà a la Font Màgica, i s’espera que hi participin 2000 persones, que és la quantitat màxima de participants que es permeten per tal d’assegurar el bon funcionament de la cursa.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres