Pràctiques professionals en empresesPrevious Article
Anar en bici per ciutat: què cal tenir en compte?Next Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

L’Oficina d’Atenció als Clubs Esportius

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
L’Oficina d’Atenció als Clubs Esportius

És possible que si esteu en una entitat esportiva hagueu sentit a parlar d’aquesta oficina. Es tracta d’un servei creat ara fa un any (20 d’abril de 2015) per ajudar a les entitats més petites i amb menys recursos a portar els comptes al dia i poder ser un punt de consulta a l’hora de dur a terme la gestió administrativa diària.

Són moltes les petites entitats esportives que tenen dubtes a l’hora de presentar les corresponents obligacions fiscals i comptables, i més ara que hi ha un component sancionador per als qui comentin algun tipus de falta. Part del problema és l’estructura simple d’aquestes entitats, sovint amb voluntaris que poc saben sobre temes administratius i fiscals.

Una oficina per ajudar a les enatitats que ho necessitin

Com a resultat d’això, es va voler posar en marxa aquest servei per ajudar en tot el que fes falta. En un any s’han pogut assessorar 263 entitats que corresponen a 523 peticions d’assessorament i seguiment. Cal destacar que només 142 s’han fet de forma presencial, mentre que la resta s’han fet via correu electrònic o per telèfon. També cal dir que la xifra, 523, és parcial. Dues terceres aparts més s’han dirigit a les oficines per resoldre altres tipus de dubtes i consultes (no vinculades amb el tema de la fiscalitat ni de caràcter econòmic).

L’objectiu d’aquestes oficines es oferir serveis i eines per poder desenvolupar activitats i projectes. A banda dels serveis citats, també donen suport al servei de premsa i comunicació, imatge i servei lingüístic. Podeu veure la llista sencera a la pagina web que hem mencionat anteriorment.

El centre, que s’ubica a la Rambla de Catalunya número 81, està gestionat per a Unió de Federacions Esportives de Catalunya, l’UFEC. Esperem que pugui anar donant servei durant molt de temps i que sigui una eina realment útil per a clubs i entitats esportives petites que necessitin suport en tota mena d’afers.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros