Noticias
  • Estudiar esport, per què no?Si practicar activitats físiques és una de les teves passions, una bona manera d'encarrilar la teva carrera professional és endinsar-te al món de l'esport. Cada vegada hi ha més professionals que [...]
  • La preparació específica d’alt rendimentLa idea d'alt rendiment sol aparèixer vinculada a l'estat físic i a l'esport. En aquest cas, el concepte al·ludeix a optimitzar l'aprofitament dels recursos corporals i tècnics. Qui aconsegueix maximitzar [...]
  • Com fer treball físic fora de les pistesEstem acostumats a fer treball físic al mateix lloc de joc. Si bé aquesta és una bona manera d'aclimatar-se a la pista, especialment als moments d'escalfament, existeixen altres opcions igual de [...]

Plataforma educativa ClickEdu

El dia a dia dels diversos centres d’Escoles Vitae es gestiona mitjançant la plataforma educativa Clickedu, una plataforma escolar al núvol que inclou la gestió acadèmica, de continguts i el control d’assistència en un entorn virtual d’aprenentatge.

Aquí l’alumnat hi trobarà tot el que necessita: bústia de missatgeria interna, apunts, expedient acadèmic i calendari d’activitats.

A continuació detallem les característiques principals d’aquest software educatiu:

Plataforma educativa clickedu

Accés personal

Cada alumne/a disposa d’un usuari i contrasenya personals. A principi de curs la Secretaria de cada centre us enviarà un correu electrònic amb les vostres dades d’accés a la plataforma. Això ens permet que cada alumne/a tingui les seves dades acadèmiques introduïdes a la plataforma de manera personalitzada, i que per tant pugui consultar les notes de cada matèria cada final d’avaluació.

Les famílies poden tenir accés a la plataforma per tal de fer un seguiment acadèmic del seu fill/a a dins del centre (servei disponible properament).

Inici

En aquesta pantalla l’alumnat té una visió global de tots els serveis que té actius durant el curs. Des d’aquí, l’usuari pot accedir a la missatgeria interna, calendari, lliurament de treballs, converses amb el tutor/a, les assignatures, el forum, esdeveniments importants i notícies destacades del centre.

Tot organitzat d’una forma molt visual i pràctica, per tal de fer fàcil la navegació.

Assignatures

Les assignatures es presenten com podeu veure a la foto de l’esquerra.

Al fer click al botó que correspongui a l’assignatura que vulgui veure, l’alumne entra a tot el material didàctic de la mateixa, estructurat per temes.

El suro

En el suro de cada assignatura l’alumne es pot descarregar els PDF’s de cada trimestre, també hi trobarà el sistema d’avaluació de l’assignatura, les dates de lliurament de treballs així com diferents links que el conduiran a altres continguts que complementen (vídeos, fotos, referencies bibliogràfiques i altres PDF’s).