Bosaball, el joc tres en unPrevious Article
Beneficis del Kick BoxingNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Què es necessita per ser un bon socorrista?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Què es necessita per ser un bon socorrista?

Segurament molts de vosaltres que esteu llegint aquestes línies esteu pensant en treballar aquest estiu de socorristes. Es una bona opció: es tracta d’una professió amb molta demanda!

Què ens cal per ser bons socorristes?

Segurament ja us ho deveu imaginar, però per ser un bon professional en aquest camp no n’hi ha prou amb la titulació  obligatòria. Calen algunes característiques més que, si bé aquestes no són d’obligat compliment, ens ajudaran a ser millors professionals.

Aquí van uns quants consells:

  • Mantenir-se en bon estat físic: és potser el consell més evident. Ser socorrista, tan si s’és aquàtic com si no, requereix estar en forma: no saps mai quan hauràs de córrer, no saps mai quant de pes hauràs de carregar o moure. Si no es fa exercici diari difícilment podrà seguir el ritme necessari. Les opcions per fer-ho són molt fàcils: et pots apuntar a un gimnàs o bé pots sortir a córrer cada dia una mica.
  • Hàbits saludables: en la línia del primer consell, establir uns hàbits saludables ens ajudarà a desenvolupar millor la nostra feina. Aquí s’inclouen coses com ara el fet de dormir les hores suficients, mantenir una dieta equilibrada, no fumar no consumir substàncies que puguin afectar la nostra salut, etc.
  • Actuar amb decisió: quan una persona decideix fer-se socorrista sap perfectament el què li espera. Val la pena recordar-ho: no saps mai en quin moment et trobaràs davant d’una situació complicada: un tall profund? Un gran objecte clavat en un ull? Un ós trencat? Una aturada cardio-respiratòria? Sent conscients d’aquest tipus de coses ens ajudarà a estar preparats. No ens podem fer endarrere en els moments més necessaris! Cal actuar amb seny i responsabilitat en tot moment, i demostrar-ho.
  • Formació continuada: bàsic si pensem en aquesta professió com una opció professional a la llarga. Periòdicament surten noves mesures de seguretat o noves tècniques de salvament. Estar al dia d’aquestes novetats ens ajudarà a estar al dia: un professional que no fa reciclatge en el seu àmbit laboral està condemnat al fracàs a la llarga, perquè les noves generacions pujaran amb més coneixements.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros