Esports a la tardorPrevious Article
Cens d’equipament esportiu de CatalunyaNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Què són els butlletins electrònics?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Què són els butlletins electrònics?

Segur que més d’un cop heu vist en alguna pàgina web la possibilitat de subscriure’s al butlletí electrònic. Però, que són exactament? I quin profit en podem treure?

Per a què serveixen el butlletins electrònics

Normalment aquest tipus de butlletins s’envien per correu electrònic amb l’objectiu d’informar sobre novetats o notícies vinculades a un àmbit concret o a una entitat determinada. Normalment aquestes últimes ho utilitzen per difondre activitats o nous serveis. Per exemple, un teatre que envia cada mes la programació de les seves sales, un cinema que envia la cartellera i notícies vinculades al món del setè art, etc.

Hi ha pàgines corporatives que recullen diferents butlletins per tal de que les persones es subscriguin als temes que més els hi interessa. Un exemple és el portal de “Butlletins Gencat”, els butlletins de la Generalitat de Catalunya.

N’hi ha uns 80 i es troben repartits per temàtiques. Per exemple, si ens interessen els temes de salut hi podem trobar 16 butlletins diferents, que van des del Butlletí “InfoSIDA” fins al GeCoFarma, d’especialitat farmacèutica.

La inscripció als butlletins de la Generalitat es fa mitjançant un únic registre, i un cop a dins pots escollir quins butlletins vols rebre i quins no. En aquest cas no hi ha uniformitat de periodicitat: alguns surten cada mes, altres cada quinze dies, etc.

Una altra pàgina similar és la pàgina de “Butlletins i revistes electròniques de la Diputació de Barcelona”. En aquest cas n’hi ha uns vint-i-pocs, i tots ells de temàtiques també diferents. Un exemple és el butlletí E-sports, molt útil per a les persones que estan interessades en rebre informació sobre novetats esportives. Un exemple d’informació publicada en el número d’agost és que la Diputació de Barcelona ha endegat un projecte anomenat “Esport local solidari”, i que té per objectiu poder recollir material esportiu fungible per fer-les arribar a les persones més necessitades. La proposta s’ha posat en marxa gràcies a la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI).

Finalment, la majoria d’ajuntaments disposen de butlletins electrònics per facilitar la comunicació amb els seus ciutadans. Per posar algun exemple, aquí podríem trobar els que ofereix l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i aquí els que s’ofereixen des de l’Ajuntament de Girona.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros