Els esports més curiosos que s’han vist en Jocs OlímpicsPrevious Article
Nova Escola Vitae a GironaNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Reinserció a través de l’esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Reinserció a través de l’esport

Tothom sap que practicar esports té molts avantatges, tant a nivell físic com a nivell emocional. Ara bé: la pràctica esportiva també permet obtenir altres tipus de beneficis, com per exemple ajudar-nos a superar alguna addicció.

Aconseguir la reinserció a través de l’esport

Això és el que fan des de l’entitat Sport2live, una organització sense ànim de lucre que ajuda a les persones que han patit alguna addicció a que ho puguin superar. En aquest cas es té en compte qualsevol tipus d’addicció, des de les drogues fins al joc o Internet. L’important és tenir ganes de superar-ho i posar-hi la voluntat necessària.

Tal com diu la seva pàgina web, l’entitat funciona seguint uns objectius o pilars bàsics:

  • El seu públic objectiu són les persones que tenen entre 16 i 50 anys, ja que són el públic que té més tendència a enganxar-se a determinats productes o continguts.
  • Adapten els entrenaments segons el nivell de cada persona. No és el mateix un jove de 20 anys que un home de 46. En tot moment es fixen objectius (tant a curt com a llarg termini) i se’ls hi fa un seguiment constant per avaluar-ne el procés i determinar quin són els propers passos a seguir.
  • No treballen pas sols: juntament amb Sport2live hi ha tot un equip de centres que col·laboren a que tot funcioni bé i s’aconsegueixin els objectius proposats. A més, el paper de la família també és important i necessari.
  • El seguiment dels objectius es mesura amb informes estadístics que s’elaboren cada mes. Aquests informes es comparteixen amb les persones que fan ús del servei, però també amb els seus terapeutes i les seves famílies. És gràcies a l’implicació de tots aquests factors que s’aconsegueix l’èxit.
  • Per tal de poder realitzar aquests entrenaments, l’entitat compta amb el suport de les instal·lacions de Esports UB. L’horari d’obertura és molt ampli (de dilluns a diumenge) i s’hi poden practicar una gran quantitat d’esports. Si ho volen, a més, els usuaris poden comptar en tot moment amb el personal de les instal·lacions perquè els ajudin en qualsevol dubte que puguin tenir mentre practiquen l’esport escollit.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros