Esquí de fons, un dels esports més dursPrevious Article
¿Conèixes el FutbolNet?Next Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 09/12 Escola Vitae

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 09/12 Escola Vitae

Aquesta jornada hem viscut les semifinals de futbol, que enfrontaven a CSK la Ropa amb Rayo VayaCaño i a Los Galácticos amb Los Chuapes.

Hi ha hagut mala sort per part dels CSK, els quals no han pogut disputar el partit per culpa de les múltiples baixes per lesions d’alguns dels seus membres, així que els Rayo VayaCaño s’han convertit amb els primers finalistes de la lliga!

Pel que fa a l’altra semifinal ha estat un partit d’alta intensitat. Los Chuapes han obert la llauna dels gols gràcies a un Jordi Castro que ha sortit motivadíssim i ha jugat oferint la seva millor versió. Però els Galácticos no s’anaven a quedar endarrere i aviat Guillem Simón s’ha posat l’equip a l’esquena i ha marcat un parell de gols despertant a la resta de l’equip.

El resultat al descans ha estat de 2-5 a favor de los Galácticos, i tot i que en Jordi ha tornat a enxufar-se aconseguint el tercer dels Chuapes i fent així un hat trick de poc ha servit davant les jugades de manual que han mostrat els Galácticos. Un cop més han desplegat el seu gran joc i han guanyat còmodament al acabar moralment amb els rivals, els quals han donat el partit per perdut abans que acabés el temps. El resultat final ha estat de 3-8 i Los Galácticos passen a la final com a preferits!

 

foto article

 

 

La setmana vinent podrem veure aquesta final de la lliga de futbol d’on sortirà el campió del primer trimestre!

 

Pel que fa al PING-PONG la setmana que ve també tindrem la final en forma de torneig amb els 4 millors jugadors del trimestre!

 

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros