Practicar senderisme a la tardorPrevious Article
1er Fòrum Dona i EsportNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 11/11 Escola Vitae

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 11/11 Escola Vitae

Aquí teniu el resum de la tercera jornada, la qual ha transcorregut amb normalitat després de la novetat de la primera i la segona passada per aigua.

 

FUTBOL:

Aquesta jornada s’han jugat dos partits més de la lliga de futbol: Rayo VayaCaño vs. Molestias F.C.CSK la Ropa vs. Els Trapelles

En el primer partit, fàcil i plàcida victòria del Rayo VayaCaño sobre els Molestias F.C. per un contundent 6-0. Encara que hi havia la rivalitat de pertànyer a la mateixa classe els locals no van tenir cap problema en imposar-se en un partit que ells mateixos van confessar que “No nos hemos empleado a fondo” el dia que ho facin no sabem el que podem arribar a veure. Per la seva part el Molestias després de patir aquesta derrota ens deixa amb l’interrogant de si es recuperaran anímicament pel pròxim partit.

En el segon partit s’han estrenat Els Trapelles amb estrepitosa derrota tot i ser els preferits per l’afició i tenir als companys de segon “animant” fins a l’últim segon.  I és que el CSK els va donar un bany de futbol amb un 7-2 en el marcador final, refent-se així del seu mal partit inicial la setmana passada. Tot i haver decebut a la seva afició Els Trapelles van aconseguir marcar un gol  l’últim segon i el van celebrar amb tots els seus hooligans com si haguessin guanyat el partit, esperem que s’estiguessin reservant per la setmana que ve.

El tercer partit no es va jugar, ja que Los Kurimoto no es van presentar, així que Els Perduts han aconseguit una victòria per 5-0 que els situa directament en la tercera posició de la classificació.

(recordeu que podeu veure la classificació a la web clicant aquí)

 

BÀSQUET:

Pel que fa al bàsquet aquesta setmana els Shooters (recentment anomenat) ha tingut feina ja que ha hagut de jugar dos partits. primer contra els Mancos i després contra Chufi Team.

Shooters va guanyar el seu primer enfrontament amb els Mancos, els quals no van estar gaire encertats en els tirs exteriors tot i el triple de l’Ignasi amb una tècnica molt depurada.

Al segon partit, però l’equip de la Marta amb un jugador prestat a causa de la baixa d’un dels seus components no va poder derrotar a Chufi Team que un cop més sembla ser imparable tant dins com fora de la pintura.

imatge article 3

 

PING-PONG:

La tercera jornada ha retornat la lliga de ping-pong a la seva normalitat després del desbordament de la setmana passada amb la pluja. S’han jugat 4 partits:

Pau Bogunyà vs. Marc Serra 1-2

Francesc Terés vs. Marc Serra 2-0

Joan Pujals vs. Francesc Terés 0-2

Francesc Terés vs. Pau Bogunyà 2-1

Una setmana més en Francesc està on fire i es manté invicte, tot i que en Pau li va posar difícil.

 

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros