Les esports més divertits per aquest estiuPrevious Article
Menys excessos i més salutNext Article
Noticias

Tornar d’una lesió sense perill

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Tornar d’una lesió sense perill

L’esport ens dona moltes alegries però també més d’un ensurt. És en aquells moments, els de les lesions, en els que l’esportivitat ha de jugar un paper essencial. Has de saber reaccionar i fer cas de tot el que diu el metge perquè només així et podràs recuperar d’un dels pitjors moments que es viuen com a esportista.

Si ets un esportista amateur, és a dir, un aficionat que practica molt esport i s’ho pren seriosament, però que no competeix de forma oficial, una lesió té un doble handicap: no poder practicar l’esport que més t’agrada i perjudicar el teu dia a dia com a treballador. Per això és molt important conèixer el propi cos i saber quins son els nostres punts més delicats.

La importància d’una bona recuperació

En el cas de que siguis un esportista d’èlit o que competeix de forma habitual, està federat, etc. Una lesió pot resultar el final d’una de les carreres més prometedores a l’esport, per això l’actitud i el saber tornar d’una lesió pot canviar-ho tot.

Després d’una lesió, és molt important saber què ens ha passat, a on, i per què, per a no repetir-ho mai més. Si es deu a una negligència nostra, és a dir, que tenim certa mania al practicar cert esport o acostumem a moure’ns d’una forma que ens ha causat la lesió, hem de corregir-ho immediatament. No hi ha discussió, i en aquest cas és de vital importància seguir tot el que ens diguin tant els metges com els encarregats de la nostra recuperació i rehabilitació completa.

En el cas de que la lesió hagi sigut provocada per un agent extern i totalment aleatori, nosaltres no tenim la culpa, però també és la nostra responsabilitat evitar que ens torni a passar.

Al marge de quin sigui l’origen, la conclusió a la que hem d’arribar és que una lesió no es pot repetir i no podem tornar a entrenar de la mateixa forma com si no hagués passat res. Hem de respectar el temps prudencial i fer cas dels metges i entrenadors per tornar a ser els mateixos d’abans.

Noticies Educació

Primers auxilis i seguretat a l’esport

Primers auxilis i seguretat a l’esport

Els primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros