Quant temps trigaries en guanyar els mateixos diners que Messi?Previous Article
Salta i sigues lliure. Esport extrem: xanques saltarines o powerbockingNext Article
Noticias
  • Futbol, un esport més tàctic del que semblaEl futbol és l'esport rei, milions de persones ho confirmen i es donen cita de forma religiosa, tots els caps de setmana, en les pistes. La veritat és que darrere [...]
  • La importància dels educadors en l’esport de formacióEls educadors en l'esport de formació són tan rellevants com qualsevol un altre docent que es dediqui a l'abordatge d'una altra classe de temàtiques durant el procés formatiu dels estudiants. [...]
  • Els avanços tecnològics i l’esportLa tecnologia ha donat passos gegants en els últims anys, i en l'esport, tant amateur com a professional, s'ha anat incorporat per millorar l'acompliment dels atletes i de la competència, intentant [...]

Una altra manera d’entretenir-se amb el ping pong

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Una altra manera d’entretenir-se amb el ping pong

El ping pong, o tennis de taula, és un esport que normalment es juga un contra un i per el qual es necessiten unes raquetes especials, una taula amb una petita xarxa i unes pilotes lleugeres. L’objectiu és fer punts, que s’aconsegueixen disparant la pilota al camp contrari (sentit contrari de la taula) i intentant que l’adversari no pugui retornar-la al nostre camp.

El ping pong, d’altres maneres

Hi ha, però, altres maneres de jugar o de passar-ho bé amb una simple pilota de ping pong i molta imaginació.

El primer exemple el tenim amb aquest vídeo, Ping Pong Trick Shots:


Com podeu veure, la gràcia és utilitzar la pilota per fer moviments increïbles, que sovint semblen fruit d’una casualitat però que moltes vegades amaguen hores i hores de perfeccionament i de càlculs per mesurar la trajectòria de la bola i l’efecte que tindrà.

Hi ha altres maneres de jugar al ping pong, us posem algun exemple:

– L’empresa Hammacher Schlemmer va inventar el tennis-taula a quatre bandes, com es pot veure aquí. Aquesta modalitat permet que fins a quatre jugadors puguin competir entre ells de forma individual, cosa bastant impossible amb la versió clàssica, on com a molt pots jugar en parelles, però el triomf mai serà individual.

– També hi ha qui prefereix jugar a l’aigua. Per fer-ho, existeixen unes taules que estan fetes amb material que sura i que permet jugar en entorns aquàtics. No sabem, però, si és gaire efectiu i si permet gaire jugabilitat, però la bona intenció hi és.

– Finalment també hi ha les versions infantils, les d’estar per casa i les informals. Per exemple, jugar amb globus i amb raquetes fetes de plats de cartó (ideal per a festes d’aniversari on hi hagi criatures). També, dins aquesta mateixa línia, volem destacar la possibilitat de comprar només la xarxa i posar-la a la taula que tu vulguis, convertint qualsevol espai en una pista per jugar.

I vosaltres, sou de ping-pong? Heu jugat alguna vegada utilitzant un espai o un material diferent a l’habitual? Estarem encantats d’escoltar les vostres experiències!

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros