Skate your problemsPrevious Article
El millor del Mobile World CongressNext Article
Noticias
  • Com gestionar una empresa de temps lliure?Per a totes aquelles persones que gaudeixen de l'esport en totes les seves variants, no solament com a practicants sinó també organitzant activitats lúdiques, poden optar per la via de [...]
  • Primers auxilis i seguretat a l’esportEls primers auxilis són les mesures que es prenen inicialment quan es produeix un incident, fins que apareixi l'ajuda sanitària especialitzada. Es tracten d'activitats fonamentals davant una urgència i són [...]
  • Beisbol, un esport que creix en importància a CatalunyaMalgrat la importància que té el beisbol a Amèrica, especialment als Estats Units; a Europa i al nostre territori encara o s'ha integrat per complet. Existeixen diferents clubs a Catalunya, [...]

Utilitzar la GoPro canvia la manera de veure els esports

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Utilitzar la GoPro canvia la manera de veure els esports

Vivim en un món on ens encanta compartir tot allò que fem. La majoria de persones acostumen a penjar la nostra activitat, ja sigui ballant en una discoteca o sopant en un bon restaurant i mostrant allò que estem menjant.

Utilitzar la GoPro quan fas esport

En aquesta situació, és encara més habitual fer vídeos de les nostres fites esportives: quantes vegades hem volgut gravar aquell salt fet amb els patins, aquella baixada amb els esquís o aquell gol fet des de varis metres de distància de la porteria?

Les càmeres GoPro no només permeten totes aquestes coses, sinó que a més han permès que puguem gaudir de l’esport d’una nova perspectiva: viure l’esport com si fos en primera persona ens acosta a aquelles sensacions que fins ara les càmeres convencionals no eren capaces de captar.

Aquestes càmeres, que tenen una bateria una mica limitada però eficient, tenen diversos complements i accessoris. Hi ha esportistes que se les posen al cap, d’altres, en altres parts del cos o complements (segons equipament i segons l’esport que s’estigui realitzant). També tenen un altre gran avantatge, i és que la qualitat de la imatge sol ser molt bona, fruit de la combinació dels megapíxels i el joc de lents que l’acompanyen.

Altres avantatges:

Connexió Wi-fi: tant les GoPro com d’altres similars, ofereixen la possibilitat de connectar-se a Internet via wi-fi, el que permet fer una “retransmissió” al moment dels esdeveniments. Aquesta funció és ideal per a competicions internacionals de gran audiència i en la qual es busquin nous punts de vista.
– Possibilitat de submergir-la dins l’aigua, entre 40 i 60 metres de profunditat de mitjana.
– Algunes GoPro están pensades també per incloure música o instrumentació.
– Algunes també tenen GPS incorporat o bé se’ls hi pot posar, cosa que resulta molt pràctica si a més de gravar vols guiar-te.
– I una darrera cosa també important: compten amb un estabilitzador per evitar que la càmera vibri molt, cosa del tot necessària si el que volem es enregistrar activitats esportives.

Ara, si mirant un vídeo esportiu veieu que hi ha escenes gravades des d’un punt de vista molt personal, ja sabreu quina n’ha sigut la tècnica.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

info@escolavitae.com

Contacta amb nosaltres

Contacta con nosotros