Noticias
  • Com ser un bon monitor esportiuEstàs pensant en especialitzar-te per aconseguir un treball que t'agradi i amb el qual puguis generar ingressos? Llavors aquest article et vindrà molt bé; ser monitor esportiu pot ser una possibilitat més [...]
  • Caminar, una altra manera de mantenir-se en formaTots sabem que fer exercici de manera constant és molt beneficiós per a la nostra salut, però no tothom té ànima d'esportista i a molta gent no li motiva gens [...]
  • Pregorèxia, por a engreixar durant l’embaràsLa pregorexia és un trastorn alimentari que afecta exclusivament a dones embarassades, les quals s'obsessionen de manera malaltissa amb engreixar el mínim durant la gestació i no assimilen de manera [...]

Vull estudiar esport

Escola Vitae t’ofereix la possibilitat de triar un camí 100% esportiu fins arribar a la universitat.

IMPORTANT! : T’agrada molt l’esport?

És necessari per gaudir i aprofitar al màxim aquests estudis.

A continuació et fem una descripció de les situacions acadèmiques més comuns. A partir de totes elles podràs estudiar o bé un cicle Formatiu de Grau Mig o Superior o bé un tècnic esportiu.

En quina situació et trobes?

En funció de la titulació prèvia que tinguis podràs estudiar un cicle o un altre. Com veuràs després pot haver-hi matisos en cada cas. Si no trobes la teva situació o tens dubtes consulta a l’apartat preguntes freqüents o bé envia un email a info@escolavitae.com.

Situació 1: NO tinc la ESO.

Situació 2:  tinc la ESO o Prova d’accés a Grau Mig.

Situació 3:  tinc el Batxillerat o Prova d’accés a Grau Superior o Llicenciatura o Diplomatura, Cicle Formatiu de Grau Superior o un Cicle Formatiu de Grau Mig.

Sortides professionals

I després què? Hi ha sortida professional en aquest món? Et recomanem que llegeixis els següent links a on t’expliquem les sortides professionals del món de l’esport en els diferents estudis esportius que impartim al centre.

Sortides professionals CFGS Animació d’Activitats Fisicoesportives

Sortides professionals CFGM Conducció d’Activitats en el medi Natural

Sortides professionals Tècnic Esportiu en Futbol

Situació 1: NO tinc la ESO

La ESO es el requisit mínim per a cursar un Cicle Formatiu. Si no la tens hauràs d’esperar als 17 anys i fer la prova d’accés a Grau Mig.

Situació 2: SI tinc la ESO o Prova d’accés a Grau Mig superada

Pots accedir a cursar un CFGM de Conducció d’Activitats en el Medi Natural o un Tècnic Esportiu de l’especialitat que vulguis (en aquest cas caldrà que superis una prova específica de l’esport que hagis escollit). A la nostre escola podem oferir el Tècnic Esportiu en Futbol i el Tècnic esportiu en Salvament i Socorrisme.

Si vols seguir estudiant esport i tens el CFGM de Conducció d’activitats Fisicoesportives en el Medi Natural podràs accedir directament al CFGS d’Animació d’Activitats Fisicoesportives -AAFE- (NOVETAT 2016).

A més gaudiràs d’un 5% de descompte al primer curs i un altre 5% al segon curs per haver fet el Cicle Formatiu de Grau mig a l’Escola Vitae, el que et suposarà un estalvi de 168,75€/curs.

Si vens d’un tècnic esportiu de Nivell 2 superat hauràs de fer la prova d’accés a grau superior.

Situació 3: SI tinc el Batxillerat, Prova d’accés a Grau Superior superada, Licenciatura, Diplomatura, un Cicle Formatiu de Grau Superior o un Cicle Formatiu de Grau Mig.

Podràs accedir al CFGS d’Animació d’Activitats Fisicoesportives. Màxima titulació en l’àmbit de la Formació Professional relacionada amb l’esport. També el podràs estudiar de forma Online.

Amb aquesta titulació podràs accedir directament a la Universitat (a fer CAFE, Fisioteràpia, Psicologia, Magisteri d’Educació Física…. ) sense que calgui fer la Selectivitat. Ara bé, si vols pujar la teva nota de cicle per tenir més opcions a accedir a les Universitats públiques pots examinar-te de les assignatures específiques i pujar nota.