Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Escola Vitae complim 10 anys formant tècnics esportius

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Escola Vitae complim 10 anys formant tècnics esportius

Quins són els orígens d’Escola Vitae?

Si ens remuntem 10 anys enrere, ens situem en el districte d’Horta Guinardó de la ciutat de Barcelona. Va ser en el curs 2010-2011 quan dos amics,  l’Ignasi i el Roger, esportistes des de la seva infància i tècnics professionals de l’esport amb experiència en diverses àrees del sector (com l’entrenament, la docència i la gestió esportiva) van decidir donar-li vida a l’Escola Vitae; un projecte per compartir el que més els hi agrada a través de l’educació.

Aleshores, Vitae estava ubicada dins d’una escola tradicional, l’escola Menéndez Pidal, on els alumnes treballaven la matèria teòrica a les aules de l’escola i per a la part pràctica/esportiva havien de desplaçar-se a altres entitats i/o clubs esportius de la zona.

Escola Vitae

1ª generació de l’Escola Vitae.

Després de quatre anys al barri d’Horta, els seus fundadors va replantejar-se el model educatiu de l’escola, el qual responia a la següent pregunta:

‣‣ On treballa un tècnic esportiut?

Així neix l’Escola Vitae actual, ubicada a entitats i clubs esportius i caracteritzada per un projecte educatiu propi connectat amb la realitat, on les competències a treballar juguen un paper primordial i aporten un valor afegit a l’aprenentatge de l’alumne, donat que aquest té l’oportunitat d’experimentar de primera mà com és el sector i l’àmbit laboral al qual s’incorporarà després de la seva formació.

Vitae va ser la primera escola a Catalunya en treballar amb aquest format, diferenciant-se de l’escola tradicional i especialitzant-se 100% en la formació esportiva. I ja en són 5 escoles on formem als futurs tècnics esportius:

Escola Vitae és un centre de formació professional que s’adapta a les necessitats del mercat

Estem compromesos a oferir una formació actualitzada que proporcioni als alumnes les eines que els converteixin en professionals competents i ben qualificats, capaços de cobrir la demanda del sector esportiu. L’esport és la nostra passió i la de molta població; cada dia són més les persones que decideixen que la pràctica esportiva formi part del seu dia a dia, per això volem evitar l’intrusisme en les professions esportives, ja que, com en qualsevol altre àmbit, les persones que es dediquen a fomentar els valors de l’esport i fer gaudir dels seus beneficis, han de ser professionals especialitzats.

Dins d’aquesta professió hi ha moltes branques d’especialització: entrenament personal, tècnic d’esports individuals o col·lectius, salut, activitats recreatives, esports a la natura… Durant aquests 10 anys hem pogut observar i analitzar com evoluciona el món de l’esport; el nostre propòsit és per tant, oferir una formació continuada que s’adapti a la globalització.

‣‣ Des del Grau Mitjà fins a la Universitat

Capacitem als alumnes com a professionals creatius, proactius i compromesos en l’especialització que decideixen formar-se.

CAFEMN Les Corts

CAFDM Escola Vitae Les Corts curs 2017-2018.

Després de 10 anys formant professionals de l’esport, seguim amb la mateixa il·lusió del primer dia; amb ganes de créixer, de continuar aprenent, ensenyant, i de gaudir de l’esport dia a dia. Gràcies per confiar en nosaltres i formar part de l’equip Vitae!

educacio barcelona

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”   0

Esports del món: el RUGBY 🏈 Més que un esport, un estil de vida El rugby és un dels esports més antics del món caracteritzat per la cavallerositat, la intel·ligència i l'estratègia. [...]