Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

1er Fòrum Dona i Esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
1er Fòrum Dona i Esport

Dona i Esport” és un projecte que impulsa diferents activitats i esdeveniments per tal de promoure la participació de la dona en el món de l’esport. Un d’aquests actes serà el 1er Fòrum Dona i Esport, que es celebrarà el març del 2015.

Dona i esport, un nou espai

La jornada comptarà amb diverses activitats i formats: per una banda ponències amb exposició de casos i experiències. També, però, es faran tallers i workshops per a que tothom pugui participar-hi de forma activa (tallers: “La importància d’una bona alimentació”, “La presència de les xarxes socials al món de l’esport” i “Taller d’entrenament”). Aquesta varietat de formats pretén crear un espai de diàleg i participació, on tothom pugui aportar però a l’hora també sortir d’allà amb nous coneixements i nous punts de vista.

Els motius per a la realització d’aquesta jornada són varis, però principalment es fonamenta amb una qüestió d’igualtat: segons dades recents, hi ha més dones que homes practicant esports a Barcelona (un 51,2% contra un 48,2%). Aquest fet, que molta gent no coneix ni n’és conscient, fa que sigui necessari mostrar-ho, de manera que també així faciliti que en un futur hi hagi més accessibilitat i reconeixement per a les dones esportistes. Al nostre país no s’ha fet mai abans un acte d’aquestes característiques, per això es volen tenir en compte molts factors i fer-ho de la manera més completa possible per esdevenir un referent en aquest camp.

Escollir Barcelona per a dur-lo a terme és una qüestió pràctica: som una ciutat esportiva, no només per haver albergat uns Jocs Olímpics, sinó per la quantitat de competicions internacionals que s’hi fan. A més, segons dades de 2012, són 250.000 els habitants que practiquen esport de forma regular.

L’acte està obert a tothom, però s’adreça especialment a totes aquelles persones que practiquen esport a Barcelona, a dones a partir de 15 anys que estiguin interessades en temes de salut i benestar, empreses que treballen en l’àmbit de la salut, la nutrició o l’esport, entre d’altres sectors; institucions públiques i privades, mitjans de comunicació, entitats, etc.

Per a més informació, podeu descarregar el programa aquí:

http://www.donaiesport.com/conferencias/

I si us voleu inscriure, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç:

http://quedamus.com/es/eventos-networking/1er-forum-dona-i-esport-barcelona-barcelona