Noticias

Apps per a esportistes

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Apps per a esportistes

Si us agrada fer esport (que entenem que sí!) i teniu un smartphone (que també entenem que sí), segurament tindreu instal·lada alguna aplicació esportiva. És normal: avui en dia hi ha apps per a qualsevol cosa i en temes esportius s’han arribat a fer coses molt útils, sobretot quan es tracta de mesurar resultats i fer seguiment del nostre rendiment diari. A continuació us deixem amb 3 apps que creiem que poden anar molt bé. Si vosaltres n’esteu fent servir alguna que no apareix a la llista i creieu que és molt bona, només ens ho heu de dir!

Algunes apps per a esportistes

  • RunKeeper. Es una de les més conegudes i serveix per a la majoria d’esports que practiquem. Es tracta d’indicar les nostres dades i l’esport que volem mesurar i a partir d’aquí anar veient el nostre progrés. Funciona també com una xarxa social, de manera que si tenim amics afegits a l’aplicació, podrem conèixer els seus resultats i comparar-nos amb ells si volem, cosa que facilita poder fer reptes i competicions.
  • Endomondo: molt similar a la primer i durant cert temps estava potser fins i tot per sobre. Ofereix coses similars a RunKeeper, centrant-se sobretot en la medició de resultats. Són aplicacions que agraden molt i que motiven a practicar més esport, ja que a la llarga es converteix en un repte diari.
  • Jefit: ideal per aquelles persones que facin exercici dins un gimnàs. Clar, les altres dues aplicacions serveixen per mesurar els km que fas i coses similars… però que passa quan no et mous del lloc? Doncs per aquests moment tenim aquesta alternativa. Jefit ens permet, per exemple, mesurar les rutines de musculació, registrar el número de sèries que fem, el pes que hem suportat, etc.

Hi ha moltes pàgines web on podeu trobar llistats molt complets. Aquesta per exemple n’és una. Si voleu podeu buscar d’una manera més concreta, centrant-nos més en l’esport que fem o acotant el tipus de resultats que volem que se’ns ofereixi. Opcions no en falten: l’univers de les apps és molt ampli!

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres