Noticias
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]
  • Com aprofitar al màxim el temps al gimnàsSón molts els motius que poden fer pensar a una persona que el seu temps en el gimnàs no està sent aprofitat de la millor manera i que per tant [...]

Aliments per amillorar el teu rendiment esportiu

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aliments per amillorar el teu rendiment esportiu

El rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb l’estat de la persona a nivell mental, la tècnica, l’alimentació, entre altres factors a considerar. És pensant en l’anterior que en aquest cas es fa èmfasi en aquells aliments amb els quals es millora el rendiment esportiu, ressaltant sobre aquest tema que la nutrició sempre és un element clau per possibilitar que l’organisme pugui funcionar de la manera més adequada o òptim.

Optimitzar el rendiment esportiu amb una bona alimentació

A continuació es proposen una sèrie de recomanacions per ser tingudes en compte si el que es vol és possibilitar que l’organisme aconsegueixi el seu màxim rendiment.

  • Consum de bayas – Sempre va a ser positiu per al cos que s’incloguin les bayas en l’alimentació habitual com és el cas de les cireres, mores, gerds o maduixes. Cal ressaltar que són riques en vitamines, minerals, aporten molts antioxidants i són útils per a la preservació de la força muscular. Amb la seva acció es bloqueja l’efecte nociu dels radicals lliures, els quals es donen en el cos com a efecte de l’exercici físic intens.
  • Les pastes – La veritat és que no cal oblidar-se de les pastes ni privar-se d’elles, encara que amb la idea que és preferible si són de gra sencer i no refinat. Aquesta és una alternativa a tenir en ment per carregar-se d’energia i així poder practicar un esport o competència al màxim.
  • Llet xocolatada – Pot entrar en la dieta, fins i tot com un suplement nutricional per les seves proteïnes. Per descomptat l’important en aquest cas és que la xocolata sigui baixa en greixos. Recordi que la cafeïna de la xocolata dilata i també relaxa els gots sanguinis, motiu pel qual la sang rica en oxigen aconseguirà més fàcil els músculs.
  • Llegums – Són indispensables per al rendiment esportiu, no cal passar per alt que existeixen atletes d’alt rendiment esportiu que són vegetarians i que encara que no aconsegueixen aconseguir d’una manera directa totes les propietats de la carn en termes de proteïnes, amb els llegums sempre va a existir la possibilitat de prendre decisions apropiades perquè l’organisme es pugui nodrir de la millor forma.
  • Aigua – Aquest és un element clau en múltiples sentits i no només pel que fa al rendiment esportiu, sinó que per les seves característiques és d’utilitat per a la salut del cos. No s’oblidi que la hidratació és una part fonamental per a l’estat de l’organisme i en cas que existeixi algun desbalance en aquest aspecte, les conseqüències van a ser terribles.

Noticies Educació

És fàcil ser un bon monitor esportiu?

És fàcil ser un bon monitor esportiu?

En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres