Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Anar al gimnàs pot ser divertit?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Anar al gimnàs pot ser divertit?

Anar al gimnàs s’ha posat molt de moda en els últims temps. No obstant, no sempre és fàcil trobar la motivació per anar-hi amb regularitat. Per això, s’han de trobar nous incentius per seguir anant almenys dues o tres vegades a la setmana. Lògicament, depenent de les necessitats i els interessos de cada persona, la intensitat d’aquests entrenaments ha de ser més o menys gran. Això sí, independentment del teu estat físic i del que vulguis aconseguir, sempre ha de ser una activitat entretinguda perquè no la deixem de banda.

Una de les maneres més habituals de motivar-se avui en dia, és fer servir aplicacions en el mòbil. Hi ha qui pensa que sortir a córrer pot ser una mica avorrit, que portar música per escoltar mentre corres no és suficient per no ser una activitat tediosa. Per això és important buscar motivacions externes que ens ajuden a posar-nos en forma sense caure en la rutina. Tot i que es tracta d’un exercici en solitari, les aplicacions permeten que comparteixis els teus progressos i interactuar amb els teus amics allà on estiguin gràcies a Endomondo o Runtastic. Aquestes apps, a més, poden ajudar-te a dissenyar el pla d’entrenament perfecte. Et permeten establir una sèrie d’objectius i en cas de no complir-los, t’avisaran per a que et posis les piles.

Generalment, s’ha vist el gimnàs com un lloc en el qual cadascun va de manera individual a fer els seus exercici, dutxar-se i tornar cap a casa. I perquè no fer-ho amb els teus amics o amb la teva parella? La motivació serà més gran, ja que veuràs com hi ha una altra persona que s’esforça tant o més que tu i t’anima a seguir endavant.

També és molt important que el gimnàs al que acudeixes tingui tot el material i equipament que necessites per tenir opcions i poder triar l’activitat que més et motivi a cada moment. A més de la musculación i el fitness, és molt positiu que el centre compti amb piscina i sauna, ja que és una bona manera de relaxar el cos i la ment després d’una bona sessió d’entrenament.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]