Noticias

Anar al gimnàs pot ser divertit?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Anar al gimnàs pot ser divertit?

Anar al gimnàs s’ha posat molt de moda en els últims temps. No obstant, no sempre és fàcil trobar la motivació per anar-hi amb regularitat. Per això, s’han de trobar nous incentius per seguir anant almenys dues o tres vegades a la setmana. Lògicament, depenent de les necessitats i els interessos de cada persona, la intensitat d’aquests entrenaments ha de ser més o menys gran. Això sí, independentment del teu estat físic i del que vulguis aconseguir, sempre ha de ser una activitat entretinguda perquè no la deixem de banda.

Una de les maneres més habituals de motivar-se avui en dia, és fer servir aplicacions en el mòbil. Hi ha qui pensa que sortir a córrer pot ser una mica avorrit, que portar música per escoltar mentre corres no és suficient per no ser una activitat tediosa. Per això és important buscar motivacions externes que ens ajuden a posar-nos en forma sense caure en la rutina. Tot i que es tracta d’un exercici en solitari, les aplicacions permeten que comparteixis els teus progressos i interactuar amb els teus amics allà on estiguin gràcies a Endomondo o Runtastic. Aquestes apps, a més, poden ajudar-te a dissenyar el pla d’entrenament perfecte. Et permeten establir una sèrie d’objectius i en cas de no complir-los, t’avisaran per a que et posis les piles.

Generalment, s’ha vist el gimnàs com un lloc en el qual cadascun va de manera individual a fer els seus exercici, dutxar-se i tornar cap a casa. I perquè no fer-ho amb els teus amics o amb la teva parella? La motivació serà més gran, ja que veuràs com hi ha una altra persona que s’esforça tant o més que tu i t’anima a seguir endavant.

També és molt important que el gimnàs al que acudeixes tingui tot el material i equipament que necessites per tenir opcions i poder triar l’activitat que més et motivi a cada moment. A més de la musculación i el fitness, és molt positiu que el centre compti amb piscina i sauna, ja que és una bona manera de relaxar el cos i la ment després d’una bona sessió d’entrenament.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres