Noticias

Animació d’activitats físicoesportives… en línia!

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Animació d’activitats físicoesportives… en línia!

A l’Escola Vitae hem posat en marxa el Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació d’Activitats físicoesportives en modalitat online.

Grau Superior en Animació d’Activitats físicoesportives online

Alguns dels trets característics són:

• Possibilitat de fer pràctiques no obligatòries en instal•lacions com el Barcelona Tennis Olímpic, el Camp Municipal de la Vall d’Hebron i la Piscina Municipal d’Horta de Barcelona.
• Seguiment continu: es disposa d’un tutor que va fent el seguiment de l’alumne, orientant-lo laboralment i acadèmicament.
• El professorat del cicle és especialista en la matèria i respondrà qualsevol dubte en 24 hores.
• S’ha apostat per assignatures de caire innovador com ara el pàdel, coaching, dietètica i nutrició, psicologia esportiva, etc. Algunes d’aquestes assignatures van més enllà i permeten a l’alumne formar-se d’una manera àmplia. Per exemple, es treballa el tema de la reputació a Internet o la productivitat personal.
• Es prepara també als alumnes per obtenir el certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya. Aquest certificat serveix per acreditar, de forma normalitzada, els coneixements i competències digitals. Podeu trobar més informació a la pàgina de l’ACTIC o bé a l’entrada que li vam dedicar fa uns mesos.

L’Escola, a més, té un Departament Empresa-Escola on un dels principals objectius és poder oferir als alumnes un ampli ventall de pràctiques.

Aquesta titulació, a diferència de cursets específics que es troben a molts llocs, és totalment oficial. Això, entre altres coses, vol dir que un cop hagueu acabat podeu accedir si voleu a estudis universitaris. És més: cursar aquest cicle en modalitat en línia permet estalviar-se 1000 euros a l’any!

Algunes coses més que necessites saber:

– Es farà una reunió inicial. Aquesta pot ser de manera presencial o bé via “Skype”. Bàsicament serveix per valorar quina és la disposició d’hores setmanals de que disposeu i si preferiu que la càrrega lectiva i matriculació sigui pel setembre o bé pel gener.

– En tot moment tindreu un tutor en línia per a poder plantejar qualsevol dubte. Tota comunicació es fa per correu electrònic i, tal com hem dit abans, el compromís de resposta és de 24 hores de dilluns a divendres.

– S’hauran d’anar entregant treballs a mesura que el curs avanci. Els exàmens, un per assignatura, es poden fer al desembre o al juny.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres