Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Aplicacions mòbil per millorar el vostre anglès

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aplicacions mòbil per millorar el vostre anglès

Per tothom és sabut que cada cop més l’anglès es un requisit quasi indispensable per a obtenir titulacions universitàries o trobar feina.

Anglès al mòbil

La millor manera de millorar l’anglès, perfeccionar-lo, o aprendre’l és mantenir converses, però hi ha altres opcions complementàries com ara assistir a cursos formatius, llegir llibres o descarregar-se alguna aplicació mòbil. Us en proposem unes quantes:

  • USpeak [Disponible per iPhone i iPad (iOS)] USpeak disposa d’una base de dades de més d’11.000 paraules. A base de petits reptes, pots anar pujant de nivell i comprovar els teus propis progressos.
  • Babbel [Disponible per Android, iOS i Windows Phone] Aquesta aplicació no només està pensada per aprendre anglès, ja que inclou molts altres idiomes com ara l’alemany, l’italià, el francès o el suec, entre d’altres. Té un sistema de reconeixement de veu que serveix per entrenar la pronunciació i avaluar el progrés comparant-ho amb pronunciacions anteriors.
  • Busuu [Disponible per Android, iOS] Busuu ofereix vocabulari i exercicis dividits en cinc àrees: vocabulari, diàleg, escriptura, conversació i revisió.
  • Doulingo [Disponible per Android, iOS] Aplicació gratuïta similar a les anteriors: imatges, vocabulari i exercicis d’àudio amb reconeixement de veu. Funciona com un joc: respostes incorrectes treuen vides, caldrà ser ràpid i correcte per anar augmentant de nivell.

Apuntem també una xarxa social pensada per aprendre idiomes: LIVE MOCHA.

Les xarxes socials, com ja deveu saber, són espais on poder intercanviar opinions i informacions a través d’una plataforma virtual. N’hi ha de genèriques, com Facebook i Twitter, i d’altres especialitzades en un tema, com Live Mocha.

Aquesta xarxa permet que els usuaris s’ajudin entre ells. No només hi ha anglès: podem trobar-hi francès, xinès, hindi… i molts més. El funcionament és senzill: quan et registres has d’indicar quin és l’idioma que vols aprendre, quin nivell vols tenir i quins idiomes parles. A partir d’aquí ja pots entrar i començar: trobaràs el temari agrupat per temes i exercicis diversos. Els correctors són els parlants d’aquell idioma, qui voluntàriament ajuden a la resta. Un mateix també pot ajudar els qui vulguin aprendre el nostre idioma.

Tots aquests recursos esmentats donen fe d’una gran veritat: no és del tot necessari gastar-se diners per aprendre idiomes, tot i que sí que fa falta ser constant i no deixar-ho.