Noticias
  • Quins esports estan de moda?L'esport és una d'aquestes activitats que a més de ser promulgada i promoguda per tractar-se d'una demostració que s'està sostenint una vida saludable, és una font d'entreteniment rellevant que requereix [...]
  • És convenient fer esport en la tercera edat?Una de les preguntes recurrents per part de les persones que es troben en la tercera edat, tenen a veure amb la manera correcta o més pertinent d'afrontar l'esport, tenint [...]
  • L’exercici físic com a activitat de lleureEn la majoria dels casos en els quals es parla sobre l'exercici físic com una opció d'oci, es planteja aquest tipus de proposta entorn de la manera en què s'empren [...]

Aplicacions mòbil per millorar el vostre anglès

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aplicacions mòbil per millorar el vostre anglès

Per tothom és sabut que cada cop més l’anglès es un requisit quasi indispensable per a obtenir titulacions universitàries o trobar feina.

Anglès al mòbil

La millor manera de millorar l’anglès, perfeccionar-lo, o aprendre’l és mantenir converses, però hi ha altres opcions complementàries com ara assistir a cursos formatius, llegir llibres o descarregar-se alguna aplicació mòbil. Us en proposem unes quantes:

  • USpeak [Disponible per iPhone i iPad (iOS)] USpeak disposa d’una base de dades de més d’11.000 paraules. A base de petits reptes, pots anar pujant de nivell i comprovar els teus propis progressos.
  • Babbel [Disponible per Android, iOS i Windows Phone] Aquesta aplicació no només està pensada per aprendre anglès, ja que inclou molts altres idiomes com ara l’alemany, l’italià, el francès o el suec, entre d’altres. Té un sistema de reconeixement de veu que serveix per entrenar la pronunciació i avaluar el progrés comparant-ho amb pronunciacions anteriors.
  • Busuu [Disponible per Android, iOS] Busuu ofereix vocabulari i exercicis dividits en cinc àrees: vocabulari, diàleg, escriptura, conversació i revisió.
  • Doulingo [Disponible per Android, iOS] Aplicació gratuïta similar a les anteriors: imatges, vocabulari i exercicis d’àudio amb reconeixement de veu. Funciona com un joc: respostes incorrectes treuen vides, caldrà ser ràpid i correcte per anar augmentant de nivell.

Apuntem també una xarxa social pensada per aprendre idiomes: LIVE MOCHA.

Les xarxes socials, com ja deveu saber, són espais on poder intercanviar opinions i informacions a través d’una plataforma virtual. N’hi ha de genèriques, com Facebook i Twitter, i d’altres especialitzades en un tema, com Live Mocha.

Aquesta xarxa permet que els usuaris s’ajudin entre ells. No només hi ha anglès: podem trobar-hi francès, xinès, hindi… i molts més. El funcionament és senzill: quan et registres has d’indicar quin és l’idioma que vols aprendre, quin nivell vols tenir i quins idiomes parles. A partir d’aquí ja pots entrar i començar: trobaràs el temari agrupat per temes i exercicis diversos. Els correctors són els parlants d’aquell idioma, qui voluntàriament ajuden a la resta. Un mateix també pot ajudar els qui vulguin aprendre el nostre idioma.

Tots aquests recursos esmentats donen fe d’una gran veritat: no és del tot necessari gastar-se diners per aprendre idiomes, tot i que sí que fa falta ser constant i no deixar-ho.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres