Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

Aplicacions per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aplicacions per fer esport

Existeixen aplicacions de mòbil de tot tipus, des de les que et donen idees sobre què cuinar avui fins a les que mesuren què tal et va en el llit. No obstant això, l’última moda són les aplicacions per fer esport, que s’han convertit en l’últim fenomen a Internet. Des que van aparèixer en 2011 han quadruplicat els seus beneficis, i es calcula que, a aquest ritme, per 2016 podrien generar uns 32 milions d’euros per a les empreses que els desenvolupen. I no ens estranya: el nombre de descàrregues de les que han aparegut en els últims mesos és cada vegada més alt.

Aplicacions per fer esport

Runtastic: Amb 50 milions d’usuaris, aquesta aplicació ha estat entre les més descarregades diverses setmanes seguides. El paquet bàsic permet dissenyar rutes per sortir a córrer depenent de factors com el teu nivell, el temps que faci o el nombre de calories que desitges gastar. Però a més, els seus creadors acaben de desenvolupar un entrenador virtual que et guia a través de tutorials i et motiva. També permet compartir el que has fet en Facebook i Twitter perquè els teus amics sàpiguen com va el teu entrenament.

Vitale. Desenvolupada al nostre país, Vitale crea entrenaments personalitzats depenent de les característiques i l’estat de salut de cada persona. Té fins a sis-cents milions d’entrenaments diferents, per la qual cosa és capaç de recomanar exercicis aptes fins i tot per a persones amb problemes com l’obesitat o la diabetis.

Sport Meeting: Fa solament uns mesos, Decathlon va decidir reconvertir la seva plataforma Sport Meeting en una aplicació per a mòbils, i els resultats no han pogut ser millors. La nova eina permet trobar persones que practiquin el mateix esport en un àrea geogràfica propera per poder compartir l’activitat amb ells. A més, també és possible crear propostes –per exemple per sortir a córrer pel parc que hi ha al costat de la nostra casa- o apuntar-nos a alguna que ja existeixi, de forma semblant als esdeveniments de Facebook.

RunKeeper: Pensada per a esportistes de running, aquesta aplicació permet mesurar els teus progressos en l’exercici i guardar dades com la distància, les rutes que has fet o les calories que has consumit.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres