Noticias
  • L’impacte de l’exercici per a la salutEn l'actualitat, els costums sedentaris i la falta d'activitat física, en conjunt amb l'alimentació excessiva de menjars ferralles, estan produint greus complicacions en la salut de les persones, a causa [...]
  • Què li passa al teu cos quan deixes de fer exercici?Saps el que comporta per al teu cos deixar d'entrenar? Durant les festes, amb tantes reunions, dinars i sopars amb la família i els amics, sovint ens resulta difícil trobar temps [...]
  • Els entrenaments curts també són efectiusFuncionen els entrenaments curts? Segur que més d'una vegada et preguntes si els entrenaments curts de 10 o 15 minuts funcionen. Un cop més no has trobat temps per entrenar, els teus horaris són [...]

Aplicacions per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aplicacions per fer esport

Existeixen aplicacions de mòbil de tot tipus, des de les que et donen idees sobre què cuinar avui fins a les que mesuren què tal et va en el llit. No obstant això, l’última moda són les aplicacions per fer esport, que s’han convertit en l’últim fenomen a Internet. Des que van aparèixer en 2011 han quadruplicat els seus beneficis, i es calcula que, a aquest ritme, per 2016 podrien generar uns 32 milions d’euros per a les empreses que els desenvolupen. I no ens estranya: el nombre de descàrregues de les que han aparegut en els últims mesos és cada vegada més alt.

Aplicacions per fer esport

Runtastic: Amb 50 milions d’usuaris, aquesta aplicació ha estat entre les més descarregades diverses setmanes seguides. El paquet bàsic permet dissenyar rutes per sortir a córrer depenent de factors com el teu nivell, el temps que faci o el nombre de calories que desitges gastar. Però a més, els seus creadors acaben de desenvolupar un entrenador virtual que et guia a través de tutorials i et motiva. També permet compartir el que has fet en Facebook i Twitter perquè els teus amics sàpiguen com va el teu entrenament.

Vitale. Desenvolupada al nostre país, Vitale crea entrenaments personalitzats depenent de les característiques i l’estat de salut de cada persona. Té fins a sis-cents milions d’entrenaments diferents, per la qual cosa és capaç de recomanar exercicis aptes fins i tot per a persones amb problemes com l’obesitat o la diabetis.

Sport Meeting: Fa solament uns mesos, Decathlon va decidir reconvertir la seva plataforma Sport Meeting en una aplicació per a mòbils, i els resultats no han pogut ser millors. La nova eina permet trobar persones que practiquin el mateix esport en un àrea geogràfica propera per poder compartir l’activitat amb ells. A més, també és possible crear propostes –per exemple per sortir a córrer pel parc que hi ha al costat de la nostra casa- o apuntar-nos a alguna que ja existeixi, de forma semblant als esdeveniments de Facebook.

RunKeeper: Pensada per a esportistes de running, aquesta aplicació permet mesurar els teus progressos en l’exercici i guardar dades com la distància, les rutes que has fet o les calories que has consumit.