Noticias

Aprimar-se sense deixar de menjar

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aprimar-se sense deixar de menjar

Ara que s’apropa el bon temps és el moment en què molts es posen a dieta amb la idea de lluir bon tipus a l’estiu. És important tenir present que no existeixen els suplements màgics, ni les dietes miracle i que deixar de menjar podria provocar-nos molts més problemes que beneficis i un cruel efecte reboti en el qual recuperaríem més pes del que hem perdut. El més bàsic a l’hora d’alimentar-se amb intenció d’aprimar-se és canviar petites costums que tenim de sempre i que aconsegueixen que els quilos ens guanyin. Canviar la forma d’alimentar-se enfocant-ho a la salut en general (no solament a la estètica) ajudés a una figura major i a més, també aconseguirà fer que la salut millori notablement.

Avui parlarem de 4 passos que poden ajudar a perdre pes sense deixar de menjar i per descomptat sense posar en risc la salut:

  1. No passar gana: Passar gana és una forma molt perillosa de perdre pes perquè el cos no rep els nutrients essencials per al seu funcionament, per tant afecta a la nostra salut.
  2. Menja millor: És important procurar que a tots els menjars estiguin incloses les fruites o els vegetals, encara que en un inici no siguin el plat estrella, es pot començar per introduir petits canvis, si solíem menjar com a acompanyament a una carn patates fregides, ara podem substituir-les per verdures a la planxa per exemple. Adaptar una alimentació d’estil mediterrani, eliminar els greixos trans, la brioixeria industrial i els aliments precuinats també és un bon hàbit a adquirir. És important seguir consumint grasses (saludables) com la que conté el salmó, l’alvocat, etc.
  3. Beure dos o tres litres d’aigua al dia: Sona a tòpic però és cert, moltes persones no arriben ni al litre d’aigua al dia i és molt rellevant per al correcte funcionament del metabolisme.
  4. Practica exercici tres vegades per setmana: No cal convertir-se a runner o ser el més motivat del gimnàs, un passeig d’una hora a pas lleuger tres cops per setmanes es fer exercici, ens aparta del sedentarisme i és molt bo per a la salut.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]