Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Aquest Nadal, practica esport!

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Aquest Nadal, practica esport!

Si sou dels que per Nadal us quedeu a la ciutat, heu de saber que hi ha moltes opcions per practicar esport i passar-ho bé durant aquest període de l’any, sobretot en família. Des de la pàgina de Nadal Barcelona se n’ha fet un petit recull i des d’aquí us en destaquem les idees més interessants.

Un Nadal esportiu

  • “Circuits”, instal·lació a Plaça Catalunya. Es tracta d’un seguit de muntatges que ofereixen la companyia Ocisport i pensades per a que els ciutadans gaudeixin de l´’ús de la bicicleta. Serà aquest diumenge de 11 a 20h i hi haurà activitats per a tota la família, especialment per als més petits. Hi haurà també exhibicions de salts i acrobàcies on esportistes experts en aquest àmbit demostraran tot el que es pot arribar a fer sobre dues rodes.
  • Instal·lacions a les Pistes Poliesportives Municipals del Parc Joan Miró. També dirigit a persones de totes les edats (sobretot dels 3 als 16 anys) al Parc Joan Miró s’hi posaran una sèrie de elements per a practicar BBT, bàdminton, bàsquet… inclús esport adaptat per a les persones amb cadira de rodes. El mateix, més o menys, podreu trobar al poliesportiu de Fort Pienc.
  • 12 hores de futbol sala: si sou dels que us agrada aquest esport, no us perdeu les 12 hores de futbol sala que es farà al Complex Esportiu la Bàscula, ubicada al districte de Sants. Organitza l’entitat “Llop Gestió de l’Esport” i són partits entre els equips de la zona: UE Sants, Zona Franca, Barnasants i Magic Sants.
  • La cursa dels nassos: un clàssic que retorna any rere any. Com sempre, el 31 de desembre diverses ciutats i pobles posen fi a l’any amb una activitat esportiva. En el cas de Barcelona, el recorregut son 10 kilòmetres i té sortida i arribada en un mateix punt: el carrer de la Selva de Mar a l’alçada de Ramon Calsina. Atenció perquè si voleu participar és obligatòria la preinscripció.
  • En la mateixa línia, el club CorreCATagafo organitza una cursa per al dia de Sant Esteve (26 de desembre). Aquesta, en canvi, és oberta a tothom qui ho vulgui i no cal cap mena d’inscripció prèvia. El recorregut és des del carrer Escorial fins al Tibidabo (anada i tornada).