Noticias
  • 5 exercicis d’entrenament de força en parellaAvui toca entrenament de força, uff... quina mandra! S'et fa un món aixecar-te del sofà per anar a entrenar? Només tinc mitja hora, ja aniré demà. I demà es converteix en demà [...]
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaEscola Vitae és un centre de formació professional privat que es caracteritza per oferir una formació 100% esportiva i diferent a l'escola tradicional. Cada escola Vitae està ubicada dins d'una o vàries instal·lacions i/o clubs esportius, [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Arriba l’Electric run a Barcelona

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Arriba l’Electric run a Barcelona

El proper 10 d’octubre es celebrarà a Barcelona la cursa “Electric Run” una carrera de 5 kilòmetres que es fa completament de nit i que la seva principal característica es que estarà plena de llum.

Electric run, la cursa plena de llum i energia

Es tracta d’un esdeveniment lúdic-esportiu: els participants formen part de la mateixa festa i el millor de tot: un cop acabis, podràs unir-te a la festa que han preparat els organitzadors, on hi haurà els millors DJ del moment per fer-te acabar de gastar l’energia que et queda.

Què es necessita?

Si es vol participar a la cursa ens hi haurem d’apuntar. Hi ha tres modalitats:

  • Individual: 30 euros
  • Individual junior: 20 euro
  • Grups: 27 euros. Els grups han de ser d’un mínim de 4 persones.

El preu de l’entrada inclou l’entrada al concert, una samarreta oficial, una polsera de llum i maquillatge especial.

Perquè aquesta n’és una altra, cal posar-se en situació: s’ha de venir vestit i maquillat amb colors cridaners i fluorescents, LEDs o, tal com ells mateixos diuen, qualsevol instrument que serveixi per il·luminar. L’objectiu està clar: marcar cinc kilòmetres plens de llum i que tothom ho recordi com una cursa ben especial i diferent.

Recorregut

El més interessant NO ÉS per a quins carrers passa, sinó com els organitzadors prepararan aquests carrers per fer-ne ambients diferents: meduses gegants com si fóssim al fons del mar, canons d’escuma…la gent que ho ha provat diu que no et quedes indiferent. És una cursa que ja és força popular en altres països, i de moment aquí només es podrà fer a Barcelona i més tard a València, el 24 d’octubre.

El fet que sigui una cursa de tan sols cinc kilòmetres és un dels grans al·licients per fer que vingui tanta gent com sigui possible. Al no tractar-se d’un recorregut molt llarg, qualsevol persona amb un mínim de forma física pot assolir-ho sense problemes. A més, no cal córrer tota l’estona sinó es pot, al contrari: els organitzadors volen que la gent es mogui, balli, gaudeixi i faci d’aquesta festa la seva pròpia festa.

Te la perdràs?