Noticias
  • Quins esports estan de moda?L'esport és una d'aquestes activitats que a més de ser promulgada i promoguda per tractar-se d'una demostració que s'està sostenint una vida saludable, és una font d'entreteniment rellevant que requereix [...]
  • És convenient fer esport en la tercera edat?Una de les preguntes recurrents per part de les persones que es troben en la tercera edat, tenen a veure amb la manera correcta o més pertinent d'afrontar l'esport, tenint [...]
  • L’exercici físic com a activitat de lleureEn la majoria dels casos en els quals es parla sobre l'exercici físic com una opció d'oci, es planteja aquest tipus de proposta entorn de la manera en què s'empren [...]

Avantatges de la formació en línia

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Avantatges de la formació en línia

Estudiar de manera no presencial és una oportunitat per a moltes persones que no poden assistir presencialment a les classes.

Formació en línea, estudiar de manera no presencial

És cert que tenen algun desavantatge com ara no veure’s cara a cara amb els companys o amb el professor (amb el que això implica: dificultats per fer treballs en grup, per exemple) o també saber autoimposar-se disciplina per no perdre el fil i tenir un bon rendiment acadèmic.

Tot i això, la formació en línea  té molts avantatges. El portal Jove.cat n’enumera uns quants:

• Llibertat d’horaris: la flexibilitat horària és potser la raó més destacada. Hi ha persones que rendeixen millor a primera hora del matí, d’altres a última hora de la nit: la formació en línia permet que cadascú s’hi posi en l’horari que millor li vagi.

Combinar feina i estudis. I qui diu estudis diu altres coses com ara fer-se càrrec d’un familiar malalt, tenir fills, etc.

• Estalvi en desplaçaments: estudiar des de casa permet evitar els desplaçaments diaris. Això passa sobretot a les grans ciutats com ara Barcelona, que no tothom pot anar a peu al seu centre d’estudis.

• Sense fronteres: avui en dia és molt més senzill matricular-se en centres estrangers. Cursos d’especialitzacions, màsters o postgraus que s’ofereixen a altres països o a altres comunitats autònomes ja no són un problema si ofereixen modalitat en línia.

• Atenció personalitzada: tot i que no ho sembli a primer cop d’ull, sovint es gaudeix d’una atenció més personalitzada quan et formes en línia, ja que el contacte amb el tutor o professors és, sovint, continu.

S’ha de dir que avui en dia podem trobar molta varietat de temàtiques i que cada cop són més les entitats que opten per aquesta via. Ens trobem no només amb centres acadèmics com instituts o universitats sinó també associacions o col•legis professionals.

El principal requisit és disposar d’un ordinador amb connexió a Internet.

A la nostra escola oferim la modalitat no presencial. Properament dedicarem una entrada de blog per explicar-vos que us trobareu si us acolliu a la modalitat online.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres