Noticias
  • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]

Avantatges de la formació en línia

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Avantatges de la formació en línia

Estudiar de manera no presencial és una oportunitat per a moltes persones que no poden assistir presencialment a les classes.

Formació en línea, estudiar de manera no presencial

És cert que tenen algun desavantatge com ara no veure’s cara a cara amb els companys o amb el professor (amb el que això implica: dificultats per fer treballs en grup, per exemple) o també saber autoimposar-se disciplina per no perdre el fil i tenir un bon rendiment acadèmic.

Tot i això, la formació en línea  té molts avantatges. El portal Jove.cat n’enumera uns quants:

• Llibertat d’horaris: la flexibilitat horària és potser la raó més destacada. Hi ha persones que rendeixen millor a primera hora del matí, d’altres a última hora de la nit: la formació en línia permet que cadascú s’hi posi en l’horari que millor li vagi.

Combinar feina i estudis. I qui diu estudis diu altres coses com ara fer-se càrrec d’un familiar malalt, tenir fills, etc.

• Estalvi en desplaçaments: estudiar des de casa permet evitar els desplaçaments diaris. Això passa sobretot a les grans ciutats com ara Barcelona, que no tothom pot anar a peu al seu centre d’estudis.

• Sense fronteres: avui en dia és molt més senzill matricular-se en centres estrangers. Cursos d’especialitzacions, màsters o postgraus que s’ofereixen a altres països o a altres comunitats autònomes ja no són un problema si ofereixen modalitat en línia.

• Atenció personalitzada: tot i que no ho sembli a primer cop d’ull, sovint es gaudeix d’una atenció més personalitzada quan et formes en línia, ja que el contacte amb el tutor o professors és, sovint, continu.

S’ha de dir que avui en dia podem trobar molta varietat de temàtiques i que cada cop són més les entitats que opten per aquesta via. Ens trobem no només amb centres acadèmics com instituts o universitats sinó també associacions o col•legis professionals.

El principal requisit és disposar d’un ordinador amb connexió a Internet.

A la nostra escola oferim la modalitat no presencial. Properament dedicarem una entrada de blog per explicar-vos que us trobareu si us acolliu a la modalitat online.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres