Noticias
  • 5 exercicis d’entrenament de força en parellaAvui toca entrenament de força, uff... quina mandra! S'et fa un món aixecar-te del sofà per anar a entrenar? Només tinc mitja hora, ja aniré demà. I demà es converteix en demà [...]
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaEscola Vitae és un centre de formació professional privat que es caracteritza per oferir una formació 100% esportiva i diferent a l'escola tradicional. Cada escola Vitae està ubicada dins d'una o vàries instal·lacions i/o clubs esportius, [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Avantatges de la formació en línia

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Avantatges de la formació en línia

Estudiar de manera no presencial és una oportunitat per a moltes persones que no poden assistir presencialment a les classes.

Formació en línea, estudiar de manera no presencial

És cert que tenen algun desavantatge com ara no veure’s cara a cara amb els companys o amb el professor (amb el que això implica: dificultats per fer treballs en grup, per exemple) o també saber autoimposar-se disciplina per no perdre el fil i tenir un bon rendiment acadèmic.

Tot i això, la formació en línea té molts avantatges. El portal Jove.cat n’enumera uns quants:

• Llibertat d’horaris: la flexibilitat horària és potser la raó més destacada. Hi ha persones que rendeixen millor a primera hora del matí, d’altres a última hora de la nit: la formació en línia permet que cadascú s’hi posi en l’horari que millor li vagi.

Combinar feina i estudis. I qui diu estudis diu altres coses com ara fer-se càrrec d’un familiar malalt, tenir fills, etc.

• Estalvi en desplaçaments: estudiar des de casa permet evitar els desplaçaments diaris. Això passa sobretot a les grans ciutats com ara Barcelona, que no tothom pot anar a peu al seu centre d’estudis.

• Sense fronteres: avui en dia és molt més senzill matricular-se en centres estrangers. Cursos d’especialitzacions, màsters o postgraus que s’ofereixen a altres països o a altres comunitats autònomes ja no són un problema si ofereixen modalitat en línia.

• Atenció personalitzada: tot i que no ho sembli a primer cop d’ull, sovint es gaudeix d’una atenció més personalitzada quan et formes en línia, ja que el contacte amb el tutor o professors és, sovint, continu.

S’ha de dir que avui en dia podem trobar molta varietat de temàtiques i que cada cop són més les entitats que opten per aquesta via. Ens trobem no només amb centres acadèmics com instituts o universitats sinó també associacions o col•legis professionals.

El principal requisit és disposar d’un ordinador amb connexió a Internet.

A la nostra escola oferim la modalitat no presencial. Properament dedicarem una entrada de blog per explicar-vos que us trobareu si us acolliu a la modalitat online.