Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Beneficis dels fruits secs

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Beneficis dels fruits secs

Es diuen moltes coses positives dels fruits secs, però nosaltres en volem destacar una de molt important: els beneficis que aporten per a la pràctica esportiva. Sabieu que si preneu fruits secs sovint podeu millorar el vostre rendiment?

Fruits secs, petita gran dosi d’energia

Tal com diuen al portal Vitonica, al ser fruites que no porten aigua tot està molt concentrat, de manera que totes les calories, grases saludables i proteïnes d’origen vegetal ens poden ser proporcionades amb una petita ingesta. A més, tenen una quantitat generorsa d’Omega3, que és l’element que ajuda a que el nostre cor funcioni perfectament.

Però si fem repàs dels seus avantatges, veurem que la cosa no s’acaba aquí: són una gran font de fibra i vitamina E. Això vol dir que no només fa que el nostre cos funcioni bé sino que a més farà que la nostra energia quedi més repartida (ideal si estem entrenant i volem tenir energia durant un parell d’horetes) i ens eviti l’estrès que poden ocasionar algunes pràctiques. Finalment, dir que també tenen proteines i minerals, cosa que fa que siguin un aliment molt complet.

Recomanacions

Sempre que sortiu de casa, -ja sigui per a fer esport o no-, estaria bé que duguéssiu fruits secs en una bosseta. Tampoc cal que siguin gaires, però en cas de gana o necessitat us podran aportar l’energia extra que us fa falta.

Gràcies a les seves condicions, els fruits secs poden durar molt de temps i pràcticament es podria dir que no caduquen, el que passa es que se’ls ha de guardar en un lloc tancat (hermètic) i on no doni gaire la llum del sol. Us recomanem que per exemple tingueu pots amb barrejes, no només un pot per a cada model de fruit. Les barrejes aocnsegueixen que pogueu obtenir lo millor de cada un d’ells, oferint un resultat que el vostre cos agrairà molt.