Noticias

Beneficis de fer esport al matí

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Beneficis de fer esport al matí

Moltes vegades hem escoltat parlar sobre els beneficis de practicar esport en horari de matí. No obstant, no tothom te la força de voluntat per llevar-se d’hora i desempallegar-nos de la son a cop d’exercici físic. Tot i així, us volem mostrar els diferents beneficis que ens trobem a l’hora de fer esport al matí.

Segons diversos estudis científics, els esportistes cremen un 20% més de greix quan fan exercici a primera hora en dejú. Això es així perquè el greix que es crema es el que tenim de reserva, motiu pel qual l’entrenament es molt més eficaç. A més, pel motiu de llevar-se d’hora i preparar-se de manera diària pel teu entrenament, fa que t’organitzis molt millor i et sentis molt més realitzat. Pensa que després de l’entrenament, tens tot el dia pel davant per tal de treballar, estudiar o fer vida social.

També comprovem que al fer exercici en horari de matí, el cos no es cansa tant i podem arribar al final del dia amb energies suficient. Per tota la gent que va esport al vespre o a la nit, molt sovint es troba que a l’hora d’anar-se’n a dormir no poden conciliar el somni. Això es degut a que estan tan cansats i han produït tanta adrenalina durant la pràctica esportiva que no poden desconnectar ràpidament i necessiten mes temps per relaxar-se. Amb el pas dels dies, comprovaràs que el teu cos s’acostuma a aquest nou horari i en la majoria dels casos s’observa que l’apetit es redueix en gran mesura. Així el cos només consumirà l’aliment necessari i no aportarà carbohidrats o greixos de més.

Un altre benefici de fer exercici de bon matí es que alleugera l’estrès acumulat durant tota la jornada anterior. Les hormones que alliberem durant la pràctica esportiva ens relaxen de forma natural i perduren durant tot el dia. Aquesta es la millor manera de cuidar el teu cos i gaudir d’una vida sana i equilibrada. Així doncs, si ets dels que practiques esport al final de la jornada, de ben segur que amb aquestes recomanacions et replantejaràs els teus hàbits esportius.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres