Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

BTT: bicicleta i muntanya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
BTT: bicicleta i muntanya

Per moltes persones, el BTT no és només un esport o un hobby. És un camí de vida. Aquí tenim 5 raons per què sent un mountain biker automàticament pujes el teu nivell de felicitat.

Un molt bon workout

Quan va ser l’última vegada que algú va dir: “just quan estava molt cansat he tingut una explosió de felicitat”? Segurament, mai. Una de les raons més habituals per deixar la rutina d’exercici és perquè no és divertit.

Comprensiblement, hi han coses més interessant com mirar una pel·lícula o jugar a la videoconsola. Amb el BTT trobaràs el que vols perquè vas rebent petites recompenses cada vegada que vas superant els teus objectius.

Descobriràs parts noves del món

Qui viatja amb bici obre la porta a un món de possibilitats: obtindràs accés a llocs sovint massa remots per les hordes turístiques i comprometre amb vilatans a un camí més significatiu que de l’escó d’un autobús de gira. I la cosa gran sobre BTT és que mai saps el que et trobaràs a través d’un bosc o desert. Però heck, no fins i tot necessites anar molt lluny…

Una bici de muntanya pot ajudar descobrir gemmes amagades que no coneixies, o sigui que és una molt bona oportunitat que no pots deixar escapar.

Es terapèutic

No has tingut un bon dia? Sents que has fet molt menys del que volies? Agafar la bici és un recurs eficaç i positiu per deixar anar les sensacions dolentes.

Si t’estires al llit o al sofá davant la televisió, no aconseguiràs el mateix efecte que sortint a la natura per activar-te. Els teus problemes potser no canvien, però la teva perspectiva segur que sí.

Portarà aventura a la teva vida

El BTT és, per natura, un esport aventurer bonic. Una bona eina d’exploració del que tenim al voltant. I l’ésser aventurer inevitablement et fa una persona més activa. Quan demanas un biker sobre el seu cap de setmana, en comptes de xerrada petita sovint sentiràs històries escalant cims i esquivant branques.

Per tots aquells que busquen escapar de la rutina abans de tornar a la civilització tapada, el BTT és l’afició perfecta per desconectar de tot.

Descansa de la ciutat

Si tens forces per contemplar la bellesa de la terra, trobaràs energies per seguir amb els problemes de la vida diaria.

De fet, diferents estudis assegurar que distanciar-se del soroll i caos de la rutina per trobar indult a la tranquil·litat de la natura et fa més feliç, més energètic.

Activitats

Com introduïr el crossfit al teu treball físic

Com introduïr el crossfit al teu treball físic   0

Si t'estàs rumiant el fet de començar a practicar Crossfit i no saps com fer-ho, aquest article és perfecte per a tu. El primer que has de tenir en compte [...]