Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

CAR. Centre d’Alt Rendiment

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
CAR. Centre d’Alt Rendiment

Avui volem parlar-vos d’un centre molt conegut al nostre país: el CAR, Centre d’Alt Rendiment Esportiu ubicat a la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Es tracta d’un organisme nascut per donar suport als esportistes professionals per tal que puguin assolir èxits tant a nivell nacional com internacional. El CAR disposa de tots els elements necessaris per donar resposta a les necessitats dels seus usuaris, des de equipaments i instal·lacions fins a residencia o centre d’estudis per a poder compaginar els entrenaments amb el dia a dia acadèmic de la millor manera possible.

La residencia té 325 places distribuïdes en habitacions dobles o quàdruples o bé bungalows d’entre 8 i 12 places.  A banda d’això, també hi ha servei mèdic i servei científic per trobar sempre la millor manera de donar-ho tot de un mateix per aconseguir els millors resultats possibles.

Com entrar al CAR?

Per tal que un esportista pugui entrar a formar part del CAR, el requisit indispensable es que estigui federat i que la federació disposi de grup d’entrenament al CAR. Si es vol anar només de visita per veure quines instal·lacions hi ha o veure com treballen, el que haureu de fer és enviar un correu explicant els motius de la vostra visita i ells es posaran en contacte amb vosaltres per tal de concertar, si es dóna el cas, una cita.

Hi ha un altre requisit, i és que s’ha de tenir 14 anys com a mínim. Des de la pàgina web comenten que alguna vegada s’ha fet alguna excepció, però que tot i així s’estudia atentament cada cas de manera particular.

Quins esports s’hi poden practicar?

L’oferta esportiva del CAR és molt àmplia, ja que s’intenta donar resposta a la majoria de pràctiques esportistes habituals. Aquí teniu la llista sencera: Atletisme (pràcticament totes les modalitats), Atletisme – discapacitat física i visual, Automobilisme, Bàsquet, Boxa, Esgrima, Esquí alpí, Gimnàstica (artística tant masculina com femenina, rítmica i trampolí),  Golf , Halterofília, Lluita, Motociclisme, Natació (sincronitzada, salts, etc.), Natació – discapacitat física i visual, Patinatge de velocitat, Pentatló modern,  Skeleton, Taekwondo, Tennis, Tennis taula, Tir olímpic, Vela i Volei Platja.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres